Hei!

Som sagt så er jeg til Kamilla, vi sitter med hver vår pc å blogger, hvis dere lurer så er bloggen til Kamilla: HER ! Men her kommer fun facts! haha:)

 

- Jeg hater barbeinte føtter av venner eller familie, det er så uuhhh, sånn seriøst men når du er over 4 år så stinker det, men hvis de har sokker på så går det helt greit, skjønner ikke hvorfor, hahah!

 

- På fredager går jeg alltid med joggebukse, siden at jeg ikke gidder å pynte meg eller noe, det gjør jeg også når det er tentamen, jeg skjønner ikke hvorfor vi skal pynte oss på skolen? Det er også fordi at skoledagen er så lang og slitsom!

 

-  Jeg er nesten alltid ferdig først på prøver eller tentamen, det er veldig dumt for min skyld vet det, men det er fordi at jeg blir så stresset over at jeg skal bli igjen til slutt!

 

- Jeg er redd for kleine stillheter, når alle blir still så sitter jeg å ler meg i hjel så blir alle still, haha så hvis det kommer noen så blir det helt kleint! hahha:)

 

- Jeg er sykt glad i potetmos, elsker det kjøper meg det nesten hele tiden, skjønner ikke liker det ikke med ketshup eller noe annet på det men bare helt vanlig potetmos! nam

 

- Jeg elsker kylling saus eller hva det heter det er syykt godt, jeg kan spise det hele tiden hvis jeg vil, men det er ikke hele tiden jeg får lov av mamma!

 

- Jeg er veldig overtroisk tror på at det finnes spøkelser osv. Jeg hater å være hjemme alene!

 

Håper dere likte det!


  0 kommentarer på "fun facts om meg"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits