♥ Jeg skal bli flinkere til å trene, jeg har sagt til meg selv hele tiden at jeg skal trene minst 4 dager i uka, men neida Sofie det gjør jeg jo ikke. Jeg burde egentlig ikke fortelle dette men er helt ærlig forferdelig til å trene, så etter nyttår så skal jeg trene! Kondisen min er heller ikke noe å skryte av, jeg er ikke den bakerste i gymmen som springer, men kanskje den som springer med de andre i midten! Men styrken, og alt det der må jeg bli mye bedre på. Så etter året 2012 nå så skal jeg kjøpemeg treningstaihts for gaverkort som jeg har fått på XXL, men nok om det skal begynne å trene snart!!

♥ Jeg skal bli flinkere til å spise sunt, jeg har gått å spist masse usunt som godteri osv. Det må bort så fort som mulig, då får jo energi av det men ikke sånn som du trenger. Jeg blir slapp av det, men det er det jeg spiser masse av i jula fordi det bare er jul en gang i året. Men jeg må innrømme at jeg også har spist litt fastfood i det siste så det er ikke bra. Du blir mye tykkere og dårligere form av det! Jeg liker jo pommes frites osv, men det er ikke noe jeg kan eller spiser hver dag og så ofte.

♥ Jeg må bli flinkere til å blogge, det gjelder også at jeg må gjøre det når jeg lover dere det. Jeg har ikke et kamera som jeg kan filme med, men siden jeg har konfrimasjon snart så blir det masse, masse bilder håper jeg. Jeg syntes jo selv at det er mye bedre når det ikke er mobilblogging men store, fine og perfekte bilder som jeg kan dele med dere. Bloggingen går ikke så bra som dere sikkert vet, emn jeg vil at dere SKAL kommentere til meg og si hva jeg kan blogge om så blir det mye mer blogging selv om jeg ikke har kamera, men kan legge til noen gamle bilder elns. Så når jeg får et kamera så må jeg ta det med meg rubd omkring så ofte som jeg kan. Hva syntes dere om det?

♥ Jeg må bli filnkere til å ikke tenke så negativt om meg selv, siden det ødelegger så masse for meg. Det ødelegger bare av å ha en slik tankegang. Så må jeg ikke bry meg om hva andre tenker om meg, de er ikke noe bedre enn meg hvis de gjør det!

♥ Så er det jo når det gjelder om konserter og at jeg faktisk ikke skal på Justin Bieber konsert, så er det mange venner som jeg har som frister meg med det. Det går ikke jeg har jo selv sagt at de skal slutte med det, men det gjør de jo ikke. Jeg er jo en stor belieber av Justin jeg elsker han masse så er dte så dumt at jeg ikke skal på konserten til han. Så når de jentene i klassen min skal det så er jeg på skolen, så skal jeg ikke bry meg om hva de sier. Jeg skal bare tenke på det at jeg håper på at han kommer til Norge en annen gang og skal ha konsert, hvis jeg ikke kan dra på konsert til han en annen plass da! <3

Hva er dine nyttårsløfter?


  0 kommentarer på "nyttårsløfter"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits