Hei, tenkte å blogge siden jeg har tid! Håper dere liker det ?

1. STORE, FINE BILDER

Bilder på en blogg er jo bare et pluss det syntes jeg da, gjerne ha det med i hvert innlegg. Når man laster opp bildene så får man jo velge hvor store du skal laste dem opp i. Jeg bruker å laste de opp i 800px sånn at de blir store, du kan selvfølgelig laste dem opp i fra 600px-800px. Jeg liker ikke mørke, dystre blitsbilder - prøv å skru av blitzen og ta bilder på steder med mye lys og fine bakgrunner. Det er jo også kjedelig å se de samme bildene 100 ganger, noe som dere kanskjer ser på min blogg men det er jo for at jeg ikke har kamera så da blir det heller dårlige bilder fa mobilen, helst ikke det! Så prøv å ikke bruk bildene mange ganger på så kort tid.

2. KVALITET FREMFOR KVANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger hver dag for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen og samle det til 1-3 innlegg. Det er mye bedre enn å blogge hver dag om hva du gjør som om at du har spist middag, og når du skal dusje osv. 

3. ENKELT BLOGGNAVN

Velg ett bloggnavn som er enkelt å huske. Gjør det sånn at du får flere lesere, for hvis leserne dine husker navnet på bloggen din så leser de den kanskje litt oftere. Beautyforeversofietimeoffmybife. nei ingen kommer til å huske det. Så hvis du har ett langt og vanskelig navn så kan det hende at du sliter med å få lesere. Det kan være som sofievårhus for min del! Lett å huske...

4. SKRIV RIKTIG

Husk å skrive riktig det er veldig viktig. Dere kan for eksempel huske stor forbokstav, når det skal være punktum og legg til ett smilefjes i slutten av setningen. Men ikke ha så mange smilfjes og hjerter i hevr setning, det blir litt slitsomt å lese i lengden..

5.  SMIL

Et smil i bildene er noe jeg liker godt, det får meg til å smile litt også. Vet ikke helt hav det er men blir bare i bedre humør av det, men det er jo bare bra er det jo:) Du trenger selvfølgelig ikke å glise på hvert bilde, men bare husk å smile, så kanskje du også får flere lesere av det. Håper på det beste for dere!

6. RYDDIG DESIGN

Det er viktig med et ryddig design siden da er det enklere for leserne dine å finne fram til det de vil lese eller til det de for eksmempel lurer på. Blogger med knasjrosa og grønt design er ikke fint syntes ikke jeg. Du bør ha litt mer ryddigere enn det. Ordne kategorier sånn at de finne fram til det de leter etter, så det irriterer meg noen ganger iblant. Så det jeg syntes er fineste det er at du har noen farger som passer sammen, så kan du ordne og fikse litt på designe ditt.

7. SKRIV NED BLOGGIDEER

Det er viktig, for eksempel skriv på et ark om det du kan blogge om fremover sånn at du har det klart. Det er viktig sånn at du ikke bare sitter der og ikke kommer på en ting du kan skrive om. Jeg håper dere følger det jeg skriver om nå det er bare ett tips til dere sånn at du kan få en bedre blogg. Og at du ikke skriver om dt samme nesten hele tiden, det syntes jeg er slit

 

 

 

 

 


  0 kommentarer på "8 bloggtips"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits