Heihei! Jeg tenkte bar eå oppdatere dere litt, akkurat nå er jeg i Spania, tru meg om dere vil eller ikke! Drar hjem i morgen jeg har vært her siden 21.mars! Jeg har jo ikke blogget på lenge nå, men dere sjønner at det er litt vanskelig for meg, har 2 store særoppgaver, masse prøver og lekser. Jeg synes at skolen skal prioriteres først fremfor alt. Jeg vet ikke helt når jeg kommer til å blogge for fult igjen, jeg har jo veldig lyst til å oppnå stort med bloggen, men det er lite mulig for meg akkurat nå. Tenkte bare å oppdatere litt her av og til, jeg er ikke død altså, haha! Men følg meg på instagram og twitter!

Instagram og twitter heter jeg det samme: soofiemlv

Snakkes:D
Hei, sorry for null blogging. Siden jeg klager på at det er skolen som gjør til sånn at jeg ikke blogger så er det. Nå sitter jeg i senga sammen med Christina og gjør ingenting, deilig! Så senere i kveld får vi besøk av noen venner og familien som mamma kjenner. Så snart skal jeg og Christina på butikken og kjøpe oss noe som vi kan tygge på i kveld, så får jeg enda ikke brukt kameraa desverre, det er derfor en grunn til at jeg ikke blogger hater det! Men har foresten bestilt meg to Justin Bieber deksel på ebay, det er der jeg kjøpte Jb genseren min! Men så snart jeg får brukt kamerat, så skal jeg blogge mer! Slenger bare med et gammelt bilde:)

GO VINTERFERIE!:)

 
HEI!

Hei nå sitter jeg i sofaen og ser på film som er High School Musical, her har man lite å finne på. Som dere sikkert vet så var det ball i går kveld, hadde gledet meg masse, funnet fram det fineste kjolen, de fineste skoene og det smilet på meg. Men nei da, selvfølelig så kastet jeg opp på onsdagen på kvelden hele torsdagen oger enda litt kavlm, sliten som bare det. Tenkte jeg skal på litt shopping i neste uke å få unnagjort det. Nå som jeg ser på filmen at de har sommer og ike jeg så griner jeg snart, gleder meg masse til å variere på det jeg kan ha på meg shorts, ikke noe jakke, gå barbeint, men nåmer det bare å vente på sol å få snøen til å dra bort. Ble litt trist og lei meg i dag og i går kveld når jeg så hvor masse de koste seg på ballet, jeg å ville dra men neste år skal det vel gå! Jeg som hadde palner og fikset neglene og alt mulig så kunne jeg ikke dra for å ha kastet påå 2 dager på rad. Men nå må jeg rydde litt nede så snakkes vi kanskje senere i kveld:)
Hei, det ble litt rot med svarene og spørsmålene fra forrige spørsmålsrunde. Så setter nå en ny igjen:) Bare å stille spørsmål så svarer jeg på de på slutten av uka!:)


:)
Hei, nå sitter jeg plantet godt i senga og leser blogger, ååh så godt! Men er det noen her som kanskje har merket at jeg ikke har blogget i det siste, sorry for det men vi har sååå masse lekser og prøver i det siste håper vi blir ferdig med det snart for en god stund. Lå over til Christina i går natt, koselig så kom Andrea og Natalie en tur over. Bedre! Er det noen her som sikkert har merket den forferdelige kulda her i Norge? Det e jo sykt for kaldt det er hater det. I går når jeg pakket så glemte jeg jo å ta med gymtøy til i dag, så vi måtte ta en tidligere buss og springe opp til den. Etter vi gikk av bussen sprang vi hjem til meg for å hente gymtøy å springe oppover den tunge bakken i den forferdelige kulda. Men det var verdt det, elsker jo gym. Min venn som også heter Sofie fikk kneet sitt ut av ledd, begynete å grine av å se hvor vondt hun hadde det! Men det morsomste på slutten av gymmen, det var at nesten alle guttene i klassen min kom ut i bare håndukk for å se hva som har skjedd! old picture...

Hei nå har jeg endelig fått litt tid til å blogge. Det har gått så fort fram for meg at jeg nesten ikke har hatt tid i det hele tatt. Men i dag er det lille julaften så no nettopp har vi barna pyntet juletreet det ble kjempefint syntes jeg. Så i morgen true jeg ikke jeg får tid til å blogge, men skal ta litt bilder til dere. Men nå må jeg gå så får dere ha en superfin jul!!:)
Hei,, i dag ha jeg vært på skolen som alle andre, men de to siste timene dro vi å så film med klassen. Nå er det bare 2 dager tigjen til juleferie, gleder med kjempemasse, gjør dere det? Filmen vi så heter Kon-Tiki, er det noen andre som ha sett den, og hva syntes du om filmen?

 

 

Sorry for at bildene ble så små, men det er mobilbilder... 
Siden at det er så mange andre bloggere som har laget et sånn innlegg tenkte jeg også åp gjøre det. Det er mange mennesker som ikke liker personer som går med jakker som er ekte pels på som canada goose, parajumpers, wollrich osv. Jeg har selv canada goose med ekte pels, jeg elsker også dyr selv om dte er ekte pels på den jakken! Siden det er såpass dyre merker tror jeg nok hvertfall at de dreper dyrene på en lang bedre måte enn det skal ha til. 

Sånn folk får det til å høres ut så høres det jo ut som rene helvette. Greit nok at kanskje det er sånn på noen steder men om man har det fra en bra forhandler ser jeg ikke helt problemet. Så lenge ingen raser blir utryddet eller skadet på noen måte så synes jeg det er delvis greit. Men jeg kunne aldri brukt pels som var revet av levende dyr. Men mange spørr om min mening, og her er svaret jeg er både for og i mot. Men jeg tenker over hvor det e hentet fra. Og uansett er det ikke meg dere skal klandre for å bruke pels, dere burde klandre de som produserer det.

 
Hei!

Som sagt så er jeg til Kamilla, vi sitter med hver vår pc å blogger, hvis dere lurer så er bloggen til Kamilla: HER ! Men her kommer fun facts! haha:)

 

- Jeg hater barbeinte føtter av venner eller familie, det er så uuhhh, sånn seriøst men når du er over 4 år så stinker det, men hvis de har sokker på så går det helt greit, skjønner ikke hvorfor, hahah!

 

- På fredager går jeg alltid med joggebukse, siden at jeg ikke gidder å pynte meg eller noe, det gjør jeg også når det er tentamen, jeg skjønner ikke hvorfor vi skal pynte oss på skolen? Det er også fordi at skoledagen er så lang og slitsom!

 

-  Jeg er nesten alltid ferdig først på prøver eller tentamen, det er veldig dumt for min skyld vet det, men det er fordi at jeg blir så stresset over at jeg skal bli igjen til slutt!

 

- Jeg er redd for kleine stillheter, når alle blir still så sitter jeg å ler meg i hjel så blir alle still, haha så hvis det kommer noen så blir det helt kleint! hahha:)

 

- Jeg er sykt glad i potetmos, elsker det kjøper meg det nesten hele tiden, skjønner ikke liker det ikke med ketshup eller noe annet på det men bare helt vanlig potetmos! nam

 

- Jeg elsker kylling saus eller hva det heter det er syykt godt, jeg kan spise det hele tiden hvis jeg vil, men det er ikke hele tiden jeg får lov av mamma!

 

- Jeg er veldig overtroisk tror på at det finnes spøkelser osv. Jeg hater å være hjemme alene!

 

Håper dere likte det!
Hei, siden at jeg tenkte på en ting, om dere vil at jeg skal lage headere til dere. Det eneste du må gjøre er å sende bilder til meg helst bilder som er tatt på samme plass for da blir det litt enklere send meg bildene på melding på bloggen, legg meg til som venn, eller så kan du sende bildene til meg på mail: sofiemlv@gmail.com ! Så snakkes vi senere, er til Kamilla nå! Hei, som overskriften forteller det at jeg hadde bursdag på torsdagen, koset meg kjempemasse! Tusen takk til alle sammen  på skolen som kom løpene i mot meg for å gi meg klem å gratulere, elsker dere masse, etter skolen dro jeg og mamma på shopping koste oss kjempemasse, glad i deg mamma. Så bestilte mamma iPhone til meg med noen av bursdagspengene mine og noe jeg hadde på kontoen min, ble overlykkelig, å hvis noen lurer så er det en hvit iPhone 4S, får den i løpet av slutten i neste uke! Det jeg kjøpte meg for bursdagspengene mine får dere se i ett annet innlegg som kommer senere. I helgen her har jeg logget over til mormor, kjempekoselig så var jeg innom en tur til bestemor og bestefar. Så skal jeg lage et innlegg om en bok som kompisen til søskenbarnet mitt har skrevet han går på 1. VGS, så det er en annbefaling som dere får se nermere. Så kommer det også ett innlegg der det kommer noen bilder som jeg har tatt, det er ikke så mange, så da blir det blogging fremover gled dere! I morgen som er mandag skal vi ha en jobbuke på skolen, så der skal jeg jobbe i barnehagen til lillebroren min, det blir deilig i stede for skole, men nå må jeg rydde ferdig rommet mitt, tenkte bare å oppdatere dere litt å si hva som skjer på bloggen senere, snakkes!

Blogges senere! ♥

 
Hei, i dag har jeg hatt mattetentamen som gikk dårlig syntes jeg, så kom inn en lærer til oss å sa at det blir ikke noe tur i morgen siden det er for kaldt. Fatemeh var med meg hjem etter tentamen, vi gjorde egentlig ikke noe spesielt det var drittkaldt jeg hadde nesten ikke følelser i føttene mine. Nå tenkte jeg bare å spørre dere om noe, i morgen har jeg bursdag, å lurte mamma på om jeg skal være med henne og kjøpe meg noe selv eller om hun kjøper noe, hun og stefaren min. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, så hva syntes dere?!  Slenger bare med ett gammelt bilde, gidder desverre ikke å ta bilder nå, siden det kommer ett innlegg snart til dere med bilder som jeg har tatt for noen dager siden.

Hva syntes du jeg burde gjøre, trenger svar så fort som mulig???!
Hei, sorry for at jeg ikke har blogget i det siste, men vi har hatt litt mye lekser så hadde vi engelsk tentamen i går. I dag på skolen hadde vi egentlig ikke noe med spesilelt men gym, så når jeg kom hjem så gjorde jeg lekser jeg hjar shina huset til mamma og de kommer hjem så nå skal jeg sette meg under dyna og jobbe med RLE Innlevering som jeg har, vil bare bli ferdig med den. Som dere fleste her i Trondheim kanskje vet så har vi fri i morgen for lærerne har planleggingsdag så da får vi fri, så da kan jeg ligge leeenge i morgen så blogger jeg litt mer i morgen!

 

Snakkes! ♥
Hei, i dag har jeg egentlig vært en tur i byen og på Sirkus Shopping med mamma og lillebror, jeg kjøpte ikke noe veldig mye, dere får se det senere! Nå sitter jeg bare hjemme å koser meg, så skal jeg kanskje til kirka en tur i morgen, må få unnagjort de gudstjenestene før konfrimasjonen. Så er det bare 12 dager igjen til jeg har bursdag, gleder meg masse, så er det heller ikke så lenge igjen til det er jul det blir så koselig! I går var jeg barnevakt til to snille gutter, fra klokken 16.30 til 00.15 da kom hjem hjem og la meg. Det var ikke noe stress med de, men det var bare det at det var så skjedelig fra klokken  etterd e hadde lagt seg så var det jo bare å se på tv og snakke i telefonen med venner, haha. Ja, når jeg kom hjem etter jeg satt barnevakt så var jeg jo selvfølgelig super trøtt klokka halv tolv, da la jeg meg. Jeg våknet klokka 10 jeg som hadde tenk å sove lenger var litt irritert da jeg våknet, lillebroren min kom inn å rommet mitt og så "Sofie et er Kamilla i hustelefonen ned" hahah giddet jo så vidt å reise meg ut av sengen, men men det gikk no bra! Jeg tok noen bilder i fra kvelden, så bloggen vi senere i morgen kanskje...
dette er da anntrekket mitt i kveld, så snakkes vi!
Hei, nå sitter jeg å ser på tv sammen med besteforeldrene mine, jeg skal liggeover til dem i hele helgen blir koselig! Pappa har reist oppover/nedover her i Trondheim, han kommerklokken 12 i kveld det er jo litt sent så jeg vet ikke om jeg har sovnet før han kommer er ganske trøtt eller om jeg skal vente! Nå har jeg hørt at en venn av meg har Justin Bieber billett til konserten hans i London, heldig sier jeg bare og sjalu!!:( Jeg får vel mase litt på mamma men skal jo selvfølgelig betale litt selv også. Grunnen til atd et har vært dårlig blogging i det siste er blogglyst, skole og masse prøver. Jeg blogger fra bestemor og bestefar sin pc, det er desverre ikke camera på den så gidder jeg ikke å legge til blider men når jeg kommer hjem skal jeg ta bilder. Jeg har faktisk tenkt lenge på bursdagen min så nå er det bare 48 eller 49 dager til jeg har bursdag, gleder meg kjempe masse dere aner ikke hvor mye jeg ønsker meg men mest JB billetter iPhone og penger det er det jeg ønsker meg aller mest! Jeg har bursdag den 6. desember sent på året:( men, men. På skolen så kjeder jeg meg oftest men det kommer jo alltids et smil utover skoledagen det gjordet det vertfall i dag hahah jeg synes at fredager er beste dagen på skolen! Vi har ikke de verste fagene bortsett fra RLE!! Jeg hadde faktisk veldig flaks med klassen og spesilet læreren min hun er SUPER snill dere aner ikke jeg  har vært veldig heldig med det. Jeg lurer på dette enda jeg vet jo at designet mitt er kjedelig, men er det noen her som kan lage et design til meg hvis dere gidder, så kan dere bare sende det til meg på e-posten min som er: sofiemlv@gmail.com bare sende de der så skal jeg ta en titt. Hvis det er noen av dere lesere som vil at jeg skal ta en titt på bloggen din så bare kommenter i innlegget mitt så skal jeg se litt på den!:)

 

 

 
Hei, nå blogger jeg jo veldig sent men jeg har jo høstferie og jeg ligger lenge! Jeg har veldig problemer med hva jeg skal blogge om for tiden dere kan skrive ned på kommentarfeltet i dette innlegget! Det kan jo være som for eksempel:

- 10 ting dere ikke viste om meg.

- Spørsmålsrunde

- Annbefalinger

Ja dette er bare noe, jeg kan desverre ikke lage en video til dere det må jeg gjøre når jeg kommer hjem, men dere må kommentere hvis ikke vet jeg jo ikke hva dere eller hva du vil at jeg skal blogge om! Så plis kommenter, og hvis noen lurer så skal jeg kanskje på Justin Bieber konsert vet ikke det er noen som holder av billetter til meg så jeg sitter med det hele tiden. I morgen skal vi ha en tacokveld hjemme her til pappa, så på lørdagen skal vi kanskje på kino, bowling, bading eller noe vi finner vell på noe å gjøre. Hvis du der hjemme syntes at jeg blogger dårlig så pliis ikke stopp å les bloggen min men kommenter hva du vil at jeg skal blogge om. Jeg lover dere dette her jeg leser hver å en kommentar jeg får, jeg logger på hele tiden å skjekker hvor fler leser jeg får og hvor flere nye kommentarer jeg får osv. Jeg drar hjem på søndagen det kan jo sikkert bli noe blogging før den tid, men jeg kommer ikke til å blogge på søndagen for da skal jeg kose meg resten av den dagen, kommer ikke hjem til Trondheim før rund 12 tiden på kvelden da er jeg jo sikkert nok trøtt så må jeg gå igjennom noe skole ting har prøver på mandagen!! Snakkes senere alle søte dere:)

Hva vil du jeg skal blogge mer om eller blogge om?

Har du høstferie enda?

Hva syntes du om bloggen min?
Hei nå sitter jeg på Værnes flyplass med broren min. Jeg tenkte at jeg skulle blogge for flyet vi skal ta går ikke før klokka kvart over ti! Jeg har tatt med meg pcen så da blir det litt blogging da!! Bildene er litt utydelige men det er bedre enn ingenting, ikke sant??!
Ja jeg glemte å si det men jeg har jo møtt 4 kjente personer først møtte jeg andre toppbloggeren: http://annais.blogg.no/ , så møtte jeg første toppbloggeren: http://l0ve.blogg.no/ , etter det møtte jeg Markus og Martinius gra MGPjr 2012 i går, så heldig jeg er ikke for å skryte!! :) Jeg fant ikke bilde av anna og meg og Kamilla men legger ut det senere når jeg finner det, kan ikek gjøre det nå uansett for jeg må pakke, pakke og pakke!! <3
Hei jeg vet at jeg har blogget veldig lite i det siste, men jeg har jo sagt at jeg skal blogge mer når jeg har fått et nytt design! Dere skjønner at jeg synes ikke at det er så gøy å blogge når jeg ikke er fornøyd med designet mitt. Så når det er fikset så blir det sikkert mer blogging!! :)
Hei akkurat nå så kjeder jeg meg veldig, jeg har vært på skolen men dere ser sikkert at det er en hy header her og designet mitt dro fra meg, neida joda. Men jeg skal bytte design så har kjæresten til broren min laget en ny header som jeg har fått men jeg har ikke lagt det til før designet mitt er feridig. Det er det venninden min Kamilla som lager til meg så snille de er! Bloggen til Marit (kjæresten til Christoffer) er: www.hmmarit.blogg.no og Kamilla sin blogg er: www.kamillark.blogg.no de bloggene er verd å lese kjempeflinke begge to. Jeg vet ikke om det kommer tagger eller likt til bloggene dere fikk vite om. Men jeg lover at bloggingen skal bli beder over helgen jeg er borte i hlegen, så skal jeg sette inn headeren og designet over hlegen, så da her jeg mer lyst til å blogge hvis dere skjønner... Slenger bare med et bilde:
 
Hei dere har sikkert merket at jeg nesten har bare engelske overskrifter, aner ikke hvorfor?! Men jeg og Kamilla kjeder oss så vi har jo tatt masse bilder men vi vet ikke hva vi skal finne på så har dere noen forslag så gjerne kommenter i kommentarfeltet, på det teite designet mitt så står det ikke noen plass der du kan kommentere, men hvis du trykker på det hvite rett ved siden av datoen så er det der du kommenterer. Jeg må få fikset på designet det for vekk når jeg satte inn headeren min, teit så jeg tenkte at jeg skal lage meg en ny header og få tak i meg ett nytt design!


her snakker vi normal ja Sofie...

Hva vil dere jeg skal blogge om?

Er det noen av dere som har lyst til å lage en header til meg så si ifra på e-mail

Hr dere noen forslag til hva jeg og Kamilla kan gjøre?
Heei <3 I dag har jeg vært på skolen som alle andre, vi hadde ikke noe spesielt bare en helt vanlig dag. Vi hadde matte, musikk, norsk, samfunnsfag og mat og helse teori. I musikke er vi delt opp i forskjellige grupeer noen er på gitar, piano og noe annet, men jeg har gitar. Like morsomt å lære seg gitar men jeg sjøner jo iigen ting så jeg syger sammen med Kamilla det går bedre selv om jeg synger som en hest. Men etter skolen ble Christina med meg hjem for hun skulle på dans til klokka: 1.30 så da gjorde vi lekser og spiste middag, vi rakk ikke å finne på noe annet for lekser tar jo så lang tid for oss! haah:) Men nå skal jeg se litt tv har ikke gjort det på lenge, spise kveldsmat så tror jeg at jeg tar natta er ikkenoe trøtt men hver gang jeg sier til meg selv at jeg skal lege meg tidlig blir det som oftest veldig sent. Jeg trur det kommer ett innlegg til i dag jeg får se om jeg orker.


sminklaus:)

 
Heei<3 Nå vet jeg at det har vært veldig dårlig blogging i det siste, jeg har ikke noe særlig blogglyst i det hele tatt. I hælga har jeg vært på hytta med besteforeldrene min og søskenbarn "koselig"<3 Nå sitter jeg her og spiser sjokolade NAM! Men i dag har jeg tenkt å tirbringe kvelden med å komme hjem først er til bestemor og bestefar nå, så skal jeg pakke ut bagen min fra leirskole var der fra onsdagen til fredagen. Så skal jeg sikkert sløve resten av dag av å ligge i soffaen og høre på musikk. Mamma, lillebroren min og stefaren min kommer hjem i kveld fra Tallin så blir det sikkert en reisegave til meg, men det blir utroliggodt å se dem igjen nå! <3 Nå skal jeg se på RBK kamp på tv'en er ikke noe fotballmenneske men må vel se litt tv når det ikke er noe annet å finne på. Så skal jeg love dere at det blir bedre blogging fremover! 
Heeia <3 Endelig er det fredag, har ventet lenge på en ny helg! Jeg er sykt lei skole allerede, er det noen andre som er det? Jeg er veldig HAPPY for at det er helg igjen, det er det sikkert flere enn meg som er. I helgen vet jeg ikke helt hva jeg skal, jeg skulle egentlig på Bieber-parade i morgen men det ble det ikke noe av for meg. Jeg har foresten vært en tur i byen på onsdag sammen med Kamilla<3 Koselig! Jeg kjøpe meg noe men ikke så mye, jeg kjenner at det var godt å gjøre noe annet enn skole, lekser å være hjemme. Jeg har veldig lite outfiter på bloggen vet ikke hvorfor, og det har jeg sagt tidligere også. Men nå skal jeg se litt videre på TV så tror jeg at jeg skal legge meg er veldig trøtt! hahah:)

<3
Hei, jeg har hatt ett innleg før som også heter "blogger jeg leser". Men nå har jeg jo begynt å lese andre blogger også, og kanskje sluttet å lese noen av de bloggene jeg brukte å lese før. 

 

1. www.annais.blogg.no


Anna Edvin, er en veldig flink blogger. Hun har masse fine bilder på bloggen sin, hun kommer også fra Trondheim der jeg kommer ifra. 

 

2. www.l0ve.blogg.no

3. www.auroramohn.blogg.no 

Erica Mohn Kvam er en veldig bra blogger som blogger veldig ofte, hun har fine bilder og er selv veldig pen. Hun har bra stil, det liker jeg, hun har mange videoer som også er bra på en blogg.  Jeg leser bloggen til Erica mange ganger daglig. Erica ligger på topplisten over hele Norge der ligger hun i mellom 2-3 plass det er veldig bra! :)

Aurora Mohn er en veldig bra blogger hun også, Aurora er søskenbarnet til Erica. Hun ligger i mellom 5-6 plass på topplisten over hele Norge. Aurora har en veldig fin stil sånn som Erica. Aurora har mer bilder enn videor, Hun og Erica kommer fra Trondheim:)

 

4. www.betinabf.blogg.no 


Betina er en veldig pen jente hun også, jeg tror hun kommer fra Oslo.  Betina ligger i mellom 11-12 plass på topplisten over hele Norge! Betina har en bra blogg Jeg syntes at Betina har veldig mange og fine bilder på bloggen, hun har også en fin header på bloggen:)

 

5. www.mammatilmichelle.blogg.no 
 

 

  Anna er ern veldig flink blogger, hun var gravid når hun var 15 år gammel senere fik hun en fantastisk jente som heter Michelle. Anna er veldig flink med Michelle når hun er så ung. Anna kommer fra Stavanger, Michelle er den nydeligste jenta jeg har sett hun er bare så søt. Dere må gå inom bloggen til Anna:)

 

 

6. www.tcmn.blogg.no 


Therese Charlotte er en blogger som ligger på 1-2 plass i Norge. Therse kommer fra Tromsø, hun er veldig flink til å blogge hun har lagt hun mange oppdateringer daglig. Jeg leser bloggen til Therese nesten hver dag! Therese har mange vidioer og mange fine bilder:)

 

7. www.sophieelise.blogg.no


Sophie Elise er en jente som har blogget lenge hun også, jeg tror hun kommer fra Harstad. Sophie ligger på 1-3 plass på topplisten over hele Norge. Hun er veldig flink til å blogge og legge ut oppdateringer nesten hver dag. Skjekk ut bloggen hennes:)
 

 

 
Hei, akkurat nå så kjeder jeg meg, jeg vet det er sent å burde legge meg men er ikke noe trøtt, hahah: Men så kanskje jeg skal lese din blogg, så det er bare å linke bloggen din i kommener feltet!1. STORE, FINE BILDER

Store og fine bilder på bloggen din er jo bare bra, for det gjør jo sån at en leser du har leser bloggen din kanskje flere ganger. Når man laster opp bildene, så velger man hvor stort px du vil ha. Jeg bruker å laste opp bildene mine i 600-900 px, det er fordi at jeg liker å ha bildene mine store og selvfølgelig fine. Men prøv å ikek laste opp de samme bildene hundre ganger.  Jeg er selv ikke så glad i mørke bilder, men det bestemmer du jo selv. Prøv å skru av blitz når du tar bilder, men heller prøv å ta bilder i fine å lyse bakgrunner.


2. KVALITET FREMFOR KANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger daglig for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen å samle det til 1-3 innlegg. Mye bedre å ha få innlegg som er interessante og lese, enn mange enn mange inlegg hver dag som en update om at nå har du spist middag, eller at du har nå dusjet osv. '

3. ENKELT BLOGGNAVN

Velg et bloggnavn som er enkelt å huske. Fxoxotia3056.blogg.no - nei. Ingen kommer til å huske bloggnavnet ditt, det vil gjøre sånn at du får mindre lesere. Du kan ha f.eks sofievårhus.blogg.no! (For min del)

4. SKRIV RIKTIG

Når du skriver på bloggen din så må du huske rettskriving, stor forbokstav, komma, punktum, å unngå skrivefeil. Ett par smilefjes og hjerte er greit men ikke ha al\t for mye av det. For da kan det bli veldig irriterende å lese i lengden. 

5. SMIL

Noe sos får meg interissert i å lese blogger er når personen smiler på bilder. Jeg vet ikke helt hva det er men det er bare at det får meg bedre i humør ån lese bloggen mer. Du trenger ikke å ta i, hvis du sjønner hav jeg mener i å smile.

 

6. RYDDIG DESIGN

Det jeg liker også år jeg skal lese blogger er at det er ryddig i designet deres, f.eks når jeg skal finne fra i kategorier så er det veldig bra å finne fram hvor det er hvis dere sjønner hav jeg mener. Blogger med knæsjrosa skrift og grøn motiv blir jeg gal av. Dere kan prøve å søke opp design på internett så kanskje dere finner noen fint der.

7. VARIER BLOGGINGEN

Noen ganger kan du poste outfits, bilder, videoblogger osv. Så derfor kan du jo varier bloggingen din, det er så mye man kan bogge om på bloggen sin, det er egentlig alt fra A - Å, eller alt i mellom himmel og jord. Men det er jo mye som man ikke bør legge ut også. Så prøv å tenk over hav du legger ut og prøv å varier bloggingen din med noe ytt, for det er ikke så artig å lese det samme mange ganger. 

8. SKRIV NED BLOGGIDEER

Jeg bruker noen ganger å skrive ned ideer om hva jeg skal blogge om, jeg gjør ikke det hele tiden men noen ganger. Det er egentlig ganske lurt, for f.eks en dag du skal blogge om noe så glemmer du det, så blogger ikke du den dagen da får du noen mindre lesere. Så jeg bruker å skrve ned noen tips om hva jeg skal blogge om!;)

Håper mange av dere drar nytte av tipsene ♥ Lykke til med bloggingen videre!!

Legg med link til bloggen din, så skal jeg prøve å besøke noen og eventulet linke noen jeg synes fortjener det!

 

 

 
Hei jeg tenkte si oe om kommetarer jeg har fått. Jeg har fått flere lesere og flere kommentarer på bloggen. Det synes jeg er veldig bra, så fortsett med det pliis. HUSK: Kommenter på hvert innlegg og les bloggen min hver dag hvis dere har tia til det! Resten av ferien min skal jeg å hytta til Christina blir sikkert koselig så skal jeg til pappa med Christina. Vet ikke om det blir noe mye blogging på hytta hennes sørs jo litt om de har internett der da, men jeg skal jo bare ligge der i 1 natt. Jeg drar i  morgen til tirsdagen så blir det tur til pappa fra onsdagen den 1. august til den 15 august. Jeg vet ikke helt år flyet går, jeg tror den går i 12 tia. Så derfor vet jeg ikke om jeg får til å blogge før den tid, da blir det eventuelt når jeg kommer fram til pappa. Men nå må jeg gå å ordne meg og spise frokost så blir det middag til mormor senere i dag. Slenger med ett gammelt glansbilde!

 

Beliebers togheter 4 ever <3
 

 

 
Hei! Endelig har jeg kommet hjem, det var kjempe godt å komme seg ut av huset som man ser hver dag, men borte bra, hjemme best! Når jeg kom hjem sprang jeg opp på rommet å la meg i senga mii!! Sykt godt, så rydeet jeg ut av camingvogna av klar, undertøy, og tinger. La det rett i senga, så nå har jeg ryddet ut av det så nå skal jeg hoppe i dusjen, spise middag så venter jeg på at min hund skal komme hjem!! Det skal bli godt å se han igjen har savnet han masse. Jeg skal dra til min pappa i sommer den 1. august til den 15 august, jeg skal dra sammen med Christina blie vell ett innlegg om det senere! 

 

:)
Dette er en veldig spesiell dag for absolutt alle her i Norge. Dato 22.07.2012 ble det 77 mennesker som døde på Utøya og i Regijeringskvartaliet alle de var uskyldige det var en mann som sto bak dette, Breivik drepte 77 personer. Det var mange flere rundt denne saken som overlevde skjønner ikke hvorfor han gjorde dette?! Men det er så utrolig trist å tenke på at det er mange personer som har mistet venner, familie og kjente. Bare å tenke på at noen sitter foran TV å høre at deres datter/ snønn å venner er døde på grunn av en person. Jeg var så heldig at jeg mistet ikke noen personer som jeg var gla i. Jeg kondolerer til alle disse menneskene og de som ble så kjempe lei seg. Gjerne skriv noe i kommentarfeltet om dere vil det! Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen.
Hei jeg tenke at jeg kunne vise dere noen minner igjennom de siste årene. Jeg har flere bilder, men det tar litt tid å laste de opp.

Rett før skoleballet 2012, gledes til neste

hahah vi 2 snuppa mi, gla i dæ

pena mi Thea!! :-) <3

Kamilla <3

fjortiis!! , sykt my brunkrem i trynet! ;)

Hahah, søskenbarnet mitt! :)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits