Heia jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde jeg kommer til og svare på runden senere i uken eller neste uke. Men jeg kommer ikke til å svare på noen frekke spørsmål! Det kommer til å være spørsmål på video og jeg kommer til å svare på de skriftlig på bloggen også. Dere må stille spørsmålene på dette innlegget.

hahah et gammelt bilde fra klassen på GUS!!

 

blogges senere:)

 
Hei i dag har det bare vært en helt vanlig mandag. Jeg har vært på skolen og kjedet meg og når jeg kom hjem gjorde jeg ferdig engelsk leksene mine og spiste hamburger til middag med et glass coca cola til!! nam nam!

blogges:)
Heia jeg skal bare si dere at det var verdens beste ball hittil, gulvet ristet men jeg har nå syykt vondt i føtter'n mine ettter ballet og jeg fikk enda mer vondt i dag i gymmen fordi vi hadde styrke og spurting!! Men jeg har ikke noe bilder hvordan jeg så ut de har jeg på mobilen min for kameraet mitt gikk tom for strm ut rett før jeg dro til ballet:(!! hahah,men her kommer bilder av det jeg hadde på meg og sminken jeg brukte:


lippgloss fra pieces


concealer fra h&m


blank negelakk fra h&m


2 mascara fra h&m


øyenskygge husker ikke hvor den kommer fra


pudder og kost fra g&g


faundachion eller hvordan det skrives husker ikke hvor den kommer fraHer er sminken jeg brukte det kommer et bilde av meg senere hvordan jeg så ut på ballet:)

blogges<3
 


Heia i dag har jeg bare gledet med til nyttåsballet i dag<3 Jeg gledet med helt siden jeg våknet og på skolen jeg sprekker snart av glede<<3 Det kommer bilde av det jeg skal ha med meg og hvordan jeg ser ut på håret, sminke osv. Det trur jeg at jeg skal legge ut imårra. Men nå skal jeg bare rydde rommet, dusj, sminke meg, dr til tante og ordne håret så blir det nyttårsball endelig<3<3


Kjolen<3


Sko<3


3 pk solbrune tynn strømpebukser<3


Dount<3


Smykke<3


Armbånd<3Armbånd<3


Tube- BH<3


Her er alt<3

 

Sminken jeg skal bruke kommer senere for kameraet mitt er tom for batteri!!

blogges:)


Heia i dag skal jeg å skolen og i siste timen er det konsert JIPPI!! Men etter skolen skal jeg og mamma dra på shopping for jeg skl kjøpe inn detb siste til ballet som er i morra (torsdagen). Her kommer bare noen få bilder jeg tok i morrest eller hvordan det skrives. hahah:)
blog


 

 
Hei sorry for lite blogging men jeg har hatt LITE og blogge om. Så dere får bare kom med forslag til hva jeg kan blogge om.  Nå sitter jeg foran TV og ser" 4-stjernes middag...." Men det var bare det jeg skulle si.blogges senere!!
Heia i dag har æ snakka med Kamilla på skype og vi har prata men i dag ska Christina liggover te mæ og her kommer noen bilder av meg og et av Christina!! <3<3:


 

 

blogges<3<3

Heia folkens:) når jeg kom på skolen i dag så kom Viktorija å sa til meg at hun skulle flytte:(!! Å hjeelp gjett om jeg begynte å grine gaad:(((( Jeg savner henne allerede det er jo helt syykt<3 Jeg kommer til å huske alt vi har gjort sammen<3<3 Her er et bilde v henne:


See jeg saavner henne masse<3<3 glad i deg<3<3

 

blogges:)
Heia i går lå Christina over til meg hun hadde fått stemoren sin gamle mobil og hun ble helt gaaal:)) Men jeg er glad på hennes vegne da:)) Jeg tror det var en HTC hun hadde fått her er noen bilder av oss og mobilen hun fikk:


Den nye mobilen til Christina:) litt dårlig bildet ser det ikke helt men men!!


Christina min venn:)


Christina sitter og spiller på den nye mobilen sin;))


Meg hahah:)


blogges senere:)

hv har du gjort i går??
Hei sann i dag har jeg tatt blodprøve til legen måtte ta 1 først for legen sa at jeg hadde så små årer. hahah:)) Så måtte jeg ta en i den andre hånden min for og se om jeg hadde en større år der eller hva det no var hun sa. Så nå har jeg litt vot i begge hendene mine:( Her er noen bilder som jeg har tatt i dag:) :

 

blogges<3<3

Hei no har æ fått mæ en ny blogg endelig!!! Den andre bloggen min er helt stygg for å si det sånn!!! Men uansett så heter jeg Sofie Vårhus og jeg er 13 år, jeg har bursdag 6. desember i 1998. Jeg går på Gimse Ungdomskole i 8.trinn. :)) På fritiden så er jeg med venner, jeg synger og jogger av og til. Jeg har en mamma en pappa en stemor og en stefar.  Mamma heter Silje pappa heter Kai stemoren min heter Ane og stefaren min heter Stian. Jeg har 3 halvsøsken og 5 hele søsken og med meg blir vi 9 til sammen. Pappa og Ane bor i Kristiansand og Mamma og Stian bor på Melhus og jeg bor på Melhus til mamma fast så det er der jeg har venner og går på skole ogsånn ting. Jeg kommer til å blogge om hverdagen min, litt sminke og hår:)) Her kommer ett bilde av meg:

men vi blogges<3

 

 
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits