Hei, nå har jeg netttopp kommet hjem fra skolen og hentet lillebroren min i barnehagen. I morgest så lå mamma på sofaen fordi hun hadde kastet opp, det må være noe som går. Håper virkelig ikke at jeg får det, det er det verste jeg vet om! Men jeg hadde vondt i magen sånn kvalm og veldig vodt i hode, så jeg vurderte å dra hjem men gjorde ikke det. Nå hører jeg på musikk, rydder rommet og fikser litt til nyttårsballet som vi skal ha i morgen kveld på skolen, så da håper jeg virkelig ikke at jeg blir syk til i morgen! Men nå må jeg rydde rommet og fiikse litt så snakkes vi KANSKJE i kveld!Hei, det ble litt rot med svarene og spørsmålene fra forrige spørsmålsrunde. Så setter nå en ny igjen:) Bare å stille spørsmål så svarer jeg på de på slutten av uka!:)


:)
Sorry for null blogging, men vi har spansk fremføring, spanskprøve, naturfag fremføring, rle prøve og en mat og helse fremføring til og med masse prøver. Å dette er ikke tull det er sykt mye jeg har så vidt til ¨være med venner og har hatt lite søvn. Men nå skal jeg ikke ramse opp alt, jeg har fortsatt ikke kamera irriterende for det gjør til sånn at jeg får mer blogglyst! Håper det er greit for dere, har et lite kamera, men ikke noe bra dårlig kvalitet så er det ikke selvutløser på den heller. I det siste har jeg vært på konbsert sammen med Melhus Soul Children, koslig og velding hyggelig, prøver, lekser, vennetid osv. I går klipte jeg håret eller frisøren, jeg syntes at det ble klipt for masse, så jeg håper håret vokser lengre ut. Men nå tenkte jeg å dele et sminketips til dere å vaske sminkekostene deres. Det er vel ikke noe delikat å tenke på at det er massevis at baktreier på de sånn at du får lett kviser, skitten osv. Jeg har bare 2 sminkekoster siden at jeg ikke sminker meg så ofte for å få vekk kvisene mine. Det går an å få kjøpt noe på coverbrand som heter "quick change", det du gjør er bare å spraye på så legger du det til bare litt tørk så vasker du det av. Jeg har ikke det, men jeg bruker vanlig shampoo det funker like bra. Et lite bilde av sprayen.


bilde tatt av Kristine Ullebø http://krisssy.blogg.no/ 
Hei, nå sitter jeg plantet godt i senga og leser blogger, ååh så godt! Men er det noen her som kanskje har merket at jeg ikke har blogget i det siste, sorry for det men vi har sååå masse lekser og prøver i det siste håper vi blir ferdig med det snart for en god stund. Lå over til Christina i går natt, koselig så kom Andrea og Natalie en tur over. Bedre! Er det noen her som sikkert har merket den forferdelige kulda her i Norge? Det e jo sykt for kaldt det er hater det. I går når jeg pakket så glemte jeg jo å ta med gymtøy til i dag, så vi måtte ta en tidligere buss og springe opp til den. Etter vi gikk av bussen sprang vi hjem til meg for å hente gymtøy å springe oppover den tunge bakken i den forferdelige kulda. Men det var verdt det, elsker jo gym. Min venn som også heter Sofie fikk kneet sitt ut av ledd, begynete å grine av å se hvor vondt hun hadde det! Men det morsomste på slutten av gymmen, det var at nesten alle guttene i klassen min kom ut i bare håndukk for å se hva som har skjedd! old picture...

Hei nå sitter jeg og øver til 3 prøver, er det mulig flink du er Sofie, hahah neida, joda, men på skolen gikk det bra bare det at noen av lærerne ikke kommer til timene! Blir så irritert på de, de sier at vi skal komme til rett tid så gjør de det ikke selv. Vi hadde også gym, endelig godt å få trent igjen, savner det hadde turn også se for meg stå på hode. haha!! Men til saken så kom jeg hjem, spiste lit mat, dusjet gikk turn med hundene, så skulle jeg egentlig sitte barnevakt, men det ble det ikke noe av. Så dro mamma, og 2 av brødrene mine på senteret, så da ble jeg og broren min hjemme alene og lagde oss masse godt mat helt til han dro på trening. Nå sitter jeg her og pugger og pugger blir gal snart av alle prøvene vi skal ha. 

Men i helgen her så skal jeg på sånn konfrimasjons leir sammen med de andre konfrimantene. Blir koselig! Kommer hjem på søndag så da satser vi på mer blogging hvis det ikke blir noe mobilblogging på leiren vi får vel se da! Tusen takk for alle de fine kommentarene og dere som leser bloggen min. Blir veldig glad når jeg ser og leser det. Så må dere ha en fin kveld videre!:)


hahha, gammelt!

Snakkes♥
Hei sorry for den dårlige bloggingen i det siste, skal prøve å skjerpe meg. Men jeg tenkte at dere også burde vite noe det at jeg sitter barnevakt til noen fast på torsdager fra 17.30 til 20.30, så tjener jeg jo også penger på det. Men det gjorde jeg også i dag for det hastet litt for dem, har jobbet masse med en muntlig tentamen som jeg hadde i dag, godt å bli ferdig. 

Men det jeg egentlig skulle si det var at jeg har veldig lyst til å melde meg på MGP jr 2013 nå. Du kan bare være opp til 15 år så i år eller neste år, men det handler jo om at du bør kunne synge også. Jeg synger jo i et kor som heter Melhus Soul Children sammen med mange andre også, det trives jeg godt med. Men det som er litt vanskelig det er jo at du må skrive en sang som har en betydning og en melodi som passer til sangen din. Jeg har også snakket med 3 av de som var med i 2012 nå nettopp, en av de kjenner jeg så det er godt å snakke med noen som har vært med på det før. De sa at når du skal skrive en sang så kan det handle om noe som har skjedd eller noen som skjer rundt deg, noe du tenker på, venner, samfunnet osv. Så blir du jo også godt kjent med de som er med der sammen med deg, du får nye venner og det å få oppleve å synge foran mange mennesker i Oslo Spektrum,m så får du litt bedre selvtillit av det. Jeg kan jo dele med dere hva en sv de skrev til meg på melding. " Det er definitivt verdt det! Det er litt av en opplevelse å være med på det å møte mange nye mennesker og ikke minst å synge i spektrum! :) " Så det er jo verdt det selvfølgelig men jeg tenkte hva dere synes om det. Så er dte jo selvfølgelig gøy å vinne, men det med å synge mange konserter også rund omkring er jo veldig spennende. 

Men nå skal jeg rydde rommet, og kanskje prøve å skrive en sang. Snakkes♥

 
 
Hei, tenkte å blogge siden jeg har tid! Håper dere liker det ?

1. STORE, FINE BILDER

Bilder på en blogg er jo bare et pluss det syntes jeg da, gjerne ha det med i hvert innlegg. Når man laster opp bildene så får man jo velge hvor store du skal laste dem opp i. Jeg bruker å laste de opp i 800px sånn at de blir store, du kan selvfølgelig laste dem opp i fra 600px-800px. Jeg liker ikke mørke, dystre blitsbilder - prøv å skru av blitzen og ta bilder på steder med mye lys og fine bakgrunner. Det er jo også kjedelig å se de samme bildene 100 ganger, noe som dere kanskjer ser på min blogg men det er jo for at jeg ikke har kamera så da blir det heller dårlige bilder fa mobilen, helst ikke det! Så prøv å ikke bruk bildene mange ganger på så kort tid.

2. KVALITET FREMFOR KVANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger hver dag for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen og samle det til 1-3 innlegg. Det er mye bedre enn å blogge hver dag om hva du gjør som om at du har spist middag, og når du skal dusje osv. 

3. ENKELT BLOGGNAVN

Velg ett bloggnavn som er enkelt å huske. Gjør det sånn at du får flere lesere, for hvis leserne dine husker navnet på bloggen din så leser de den kanskje litt oftere. Beautyforeversofietimeoffmybife. nei ingen kommer til å huske det. Så hvis du har ett langt og vanskelig navn så kan det hende at du sliter med å få lesere. Det kan være som sofievårhus for min del! Lett å huske...

4. SKRIV RIKTIG

Husk å skrive riktig det er veldig viktig. Dere kan for eksempel huske stor forbokstav, når det skal være punktum og legg til ett smilefjes i slutten av setningen. Men ikke ha så mange smilfjes og hjerter i hevr setning, det blir litt slitsomt å lese i lengden..

5.  SMIL

Et smil i bildene er noe jeg liker godt, det får meg til å smile litt også. Vet ikke helt hav det er men blir bare i bedre humør av det, men det er jo bare bra er det jo:) Du trenger selvfølgelig ikke å glise på hvert bilde, men bare husk å smile, så kanskje du også får flere lesere av det. Håper på det beste for dere!

6. RYDDIG DESIGN

Det er viktig med et ryddig design siden da er det enklere for leserne dine å finne fram til det de vil lese eller til det de for eksmempel lurer på. Blogger med knasjrosa og grønt design er ikke fint syntes ikke jeg. Du bør ha litt mer ryddigere enn det. Ordne kategorier sånn at de finne fram til det de leter etter, så det irriterer meg noen ganger iblant. Så det jeg syntes er fineste det er at du har noen farger som passer sammen, så kan du ordne og fikse litt på designe ditt.

7. SKRIV NED BLOGGIDEER

Det er viktig, for eksempel skriv på et ark om det du kan blogge om fremover sånn at du har det klart. Det er viktig sånn at du ikke bare sitter der og ikke kommer på en ting du kan skrive om. Jeg håper dere følger det jeg skriver om nå det er bare ett tips til dere sånn at du kan få en bedre blogg. Og at du ikke skriver om dt samme nesten hele tiden, det syntes jeg er slit

 

 

 

 

 
Hvilke mobiler har du hatt?

mange, husker ikke det er mange...

Hvor ofte shopper du?

Vet ikke helt, jeg har shoppet ofte i det siste, men det er fordi jeg har hatt bursdag og brukte julegave pengene mine...

Hvordan kom du opp i topplisa?

Jeg har ikke gjort det, men jeg vil gjerne komme opp på topplisa over Norge:)

Skal du ha ett nytt design?

Vet ikke helt, men jeg har itt lyst på et annet..

Hvor har du kjøpt militærjakka di?

Jeg kjøpe den på cubus!

Hva kaller vennene dine deg for?

sofi, sophy, sofus hahah:*

Hvilket årstaller du født?

1998

Ser du på deg selv som fjortis?

ikke noe veldig akkurat, nei

Har du macbook pro eller macbook air?

Jeg har ikke noen av delene, men mamma har air. Skal kjøpe meg macbokk pro 13 t snart !

Har du godt forhold til familien din?

Ja, jeg er faktisk veldig heldig som har det.

Har noen av vennene dine blogg?

Ja, har linket til dem før!

 

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?

 
♥ Jeg skal bli flinkere til å trene, jeg har sagt til meg selv hele tiden at jeg skal trene minst 4 dager i uka, men neida Sofie det gjør jeg jo ikke. Jeg burde egentlig ikke fortelle dette men er helt ærlig forferdelig til å trene, så etter nyttår så skal jeg trene! Kondisen min er heller ikke noe å skryte av, jeg er ikke den bakerste i gymmen som springer, men kanskje den som springer med de andre i midten! Men styrken, og alt det der må jeg bli mye bedre på. Så etter året 2012 nå så skal jeg kjøpemeg treningstaihts for gaverkort som jeg har fått på XXL, men nok om det skal begynne å trene snart!!

♥ Jeg skal bli flinkere til å spise sunt, jeg har gått å spist masse usunt som godteri osv. Det må bort så fort som mulig, då får jo energi av det men ikke sånn som du trenger. Jeg blir slapp av det, men det er det jeg spiser masse av i jula fordi det bare er jul en gang i året. Men jeg må innrømme at jeg også har spist litt fastfood i det siste så det er ikke bra. Du blir mye tykkere og dårligere form av det! Jeg liker jo pommes frites osv, men det er ikke noe jeg kan eller spiser hver dag og så ofte.

♥ Jeg må bli flinkere til å blogge, det gjelder også at jeg må gjøre det når jeg lover dere det. Jeg har ikke et kamera som jeg kan filme med, men siden jeg har konfrimasjon snart så blir det masse, masse bilder håper jeg. Jeg syntes jo selv at det er mye bedre når det ikke er mobilblogging men store, fine og perfekte bilder som jeg kan dele med dere. Bloggingen går ikke så bra som dere sikkert vet, emn jeg vil at dere SKAL kommentere til meg og si hva jeg kan blogge om så blir det mye mer blogging selv om jeg ikke har kamera, men kan legge til noen gamle bilder elns. Så når jeg får et kamera så må jeg ta det med meg rubd omkring så ofte som jeg kan. Hva syntes dere om det?

♥ Jeg må bli filnkere til å ikke tenke så negativt om meg selv, siden det ødelegger så masse for meg. Det ødelegger bare av å ha en slik tankegang. Så må jeg ikke bry meg om hva andre tenker om meg, de er ikke noe bedre enn meg hvis de gjør det!

♥ Så er det jo når det gjelder om konserter og at jeg faktisk ikke skal på Justin Bieber konsert, så er det mange venner som jeg har som frister meg med det. Det går ikke jeg har jo selv sagt at de skal slutte med det, men det gjør de jo ikke. Jeg er jo en stor belieber av Justin jeg elsker han masse så er dte så dumt at jeg ikke skal på konserten til han. Så når de jentene i klassen min skal det så er jeg på skolen, så skal jeg ikke bry meg om hva de sier. Jeg skal bare tenke på det at jeg håper på at han kommer til Norge en annen gang og skal ha konsert, hvis jeg ikke kan dra på konsert til han en annen plass da! <3

Hva er dine nyttårsløfter?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits