Hei siden at jeg ikke har blogget på lenge er at: ikke blogglyst, opptatt og vært bort. Men jeg skal vise dere et innkjøp fra da jeg var i Østersund i pinsa me ene bikinien mi er til vask så dere får se innkjøpet senere i dag hvis jeg rekker hvis ikke blir det i morgen:)
Heia gratulerer med dagen alle sammen. Jeg tenkte at dere skulle få se noen bilder men de er tatt ifra iPhoden min. Men først dro vi i barnehagen til lillebroren min Noah og spiste frokost der, så gikk lillebroren min Sebastian i tåg med klassen sin. Etter det dro vi på skolen til Sebastian for å holde på med leker å sånne ting. Og etter det dro vi på Quality Hotel for å spise middag med mormor, kjempe god mat. Det kommer noen bilder av hotellet, Noah, min Storebror Christoffer, mamma, min stefar Stian og meg.

Heia akkurat nå har jeg laget en ny heater, fordi jeg ble lei av den andre jeg hadde. Her kommer den:) 

 
Hei nå sitter jeg på rommet og gjør lekser norsk lekse. Jeg har Engelsk Tentamen på torsdagen og Matte Tentamen på fresdagen så da er det bare og øve!!

Så dro jeg på Coop Extra for å kjøpe inn til tentamen, så så jegto russer som krøp bortover gølvet hahah:) Så dro jeg, mamma, Noah og Sebastian til Mc-Donals for å spise middag der, så når vi var ferdige så skulle vi hjem så gikk vui til bilen, så så jeg en lapp på frontruta der det står "Fin Bil". hahah så teit:)Hei at jeg tenkte å vise dere hvilke blogger jeg leser, for det er sikkert noen som lurer på det. Men iallefall her kommer de:

www.l0ve.blogg.no

www.auroramohn.blogg.no

www.s0fiha.blogg.no

www.vighild.blogg.no

www.kamillark.blogg.no

www.paradiseare.blogg.no

www.paradisetommy.blogg.no

www.iselinmichelsen.blogg.no

www.syleconnection.blogg.no

www.boevollen.blogg.no

www.andreasakselsen.blogg.no

ja her er iallefall de bloggene jeg leser. sanakkes seere:))

 


blogges senere:))

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits