Akkurat når jeg sto opp i dag så gikk jeg inn på pcen, så virket ikke internettet. Da var jeg sur hahah mamma så ikke noen smil i meg akkuat da! Jeg et det er veldig dumt av meg å være sur på grunn av det, men men, sånn er det med meg. hahah Neida tulla bare. Å idag så har jeg hatt sånn skikkelig dårlig stemning med meg selv, for siden Justin Bieber var i Oslo og hadde GRATISKONSERT! så er jeg sur. For jeg elsker den gutten så utrolig mye, og når jeg ser på ett klipp fra youtube og at Justin overasker fans så tenker jeg bare: urettferdig hvorfor ikke meg jeg er også en av Justin*s største FAN!  Så i dag så jeg meg selv i speilet og grein!!! hahah meg i ett nøtteskall. Men dere aner ikke hvor mye jeg elsker den gutten. 

 


Elsker gutten min<3


Se på det SMILET ingen har finere smil enn han, det der smilet her helt spesielt for meg<3


Konnserten fra Oslo<3<3 My love!


Never Say Never! <3


Elsker denne setningen!
Hei akkurat np sitter jeg foran pcen, for jer ikke trøtt, vet det er seint men jeg gidder ikke å gå å legge meg i senga hahah (LAT). Men nå sitter jeg å hører på mussik på www.youtube.com. Jeg sitter å hører på en jente som er bare 11 år gammel, dere vet sikkert hvem det er eller dere har sikkert hørt henne synge. Hun heter for Maddi Jane, hun er helt FANTASTISK FLINK til å synge! Dere må bare høre at hun synger. Men det er noen som har spurt pm jeg kan lage en roomtour?! Jeg skal tenke på det. Så dere får vite svarene senere.

Her kommer noen bilder av Maddi Jane:

 


Utrolig Nydelig!

<3 

blogges!
Hei i dag har jeg tenkt å snakke om Justin Bieber. Jeg har vært en stor fan av han lenge, han er også mitt største og beste idol. Han er mitt forbilde også, foreksempel han har mening i alle sangene han skriver. Når han var fra One Time til Belive, det er en stor forskjell det. Han ble en stor stjere for nesten alle jentene i verden! Han vokste opp i et så ikke veldig bra miljø han hadde ikke alt det kule som alle kompisene hadde i den tid. Pattie Mallette som er moren til Justin var alene med han for moren og faren skilte lag når Justin var veldig liten. Men Justin ble kjent igjennom youtube, det var en kjent mann som heter for Scooter som fant han han hadde et bra talent med absolutt ALT! Justin hadde en konsert i Oslo siden av Operataket, der ble det en helt kaos. Det var mange som måtte bli henten av en sykehusbil. Og det var mange som besvimte, for de fikk ikke nokk vann, og det er jo veldig viktig! Men jeg kunne ikke dra på konserten sa mamma og min stefar. Men vennina mi sa at han skulle ha en konsert til i Oslo i og da skal jeg kansje være med, ååå så HELDIG jeg er!! Elsker henne så myye for at jeg får være med. <3<3 Jeg er superglad i henne! Men en av sangene til Justin som heter Pray! den er så fantastisk, for han er så omsorgsfull. 


et bilde fra da han var i Oslo<3
Hei jeg tenkte dere kansje ville se hvilke blogger jeg leser hver dag. Jeg leser også flere blogger enn de jeg viser dere nå. Men de er er de jeg leser hver dag!

 

1. www.l0ve.blogg.no

 

2. www.auroramohn.blogg.no

 

3. mammatilmichelle.blogg.no

 

4. www.tcmn.blogg.no

 

5. www.sophieelise.blogg.no

Hvilke blogger leser du?

 


 
Hei jeg har tenkt veldig på om jeg skal ha dipdye eller ikke. Jeg et ikke hvilken frge jeg skal ha heller. Jeg skal kansje ta det i uka her eller i ferien, eller etter sommerferien. Jeg veldig lyst på lilla eller rosa farge. Men jeg et ikke om det passer til brunt hår.

 

Skal jeg ta dipdye eller ikke? Å hvilken farge rosa eller lilla.

PS: Husk at jeg har brunt hår! 
Hei nå er jeg tilbake for godt, hahah nei da men jeg er i allefall tilbake. Jeg skulle egentlig få Justin BIeber cd'en av verdens beste Mormor i dag<3 Men jeg kjøpte den i går da mamma var med meg. Jeg elsker den allerede. I dag var mormor med meg til legen, så dro vi på Tiller Torget og etter det kjørte mormor meg hjem. Jeg  har tatt blodprøve i dag auu, hahah neida det var ikke vondt men ikke så spennende heller. 

 


Der er gutten min<3 " Justin Bieber " <3<3

 

men dt ble veldig dårlige og utyldeige bilder, for jeg fant ikke kameraet mitt?! :(
Hei at jeg skal ha en bloggpause en dag frem til i morge for da kommer det kansje et lite innkjøps innlegg. 

Snakkes :-)


<3

t - shorte og bukse fra BIKBOK // sko fra converse // jakke fra H%M // BH fra H%M

Hva synes dere?

<3 Beste gutten på jord!
Hei jeg har tenkt å vise dere noen bilder jeg ikke tok for så lenge siden. Det kan hende at det kommer flere bilder i løpet av uken, for jeg skal kansje liggeover til Kamilla neste uke, eller så skal hun kansje liggeover til meg. Men ikke i neste uke men uken etter der skal jeg reise bort men det kommer sikkert til å bli noen bilder fra iPhoden min.


hahah, søt ikke sant :-)
Hei som overskrift har jeg jo skrevet " ny shorts ", men den er ikke ny for til vanlig kjøper jeg jo meg shortser på butikkene som alle andre mennersker gjør. Men i dag ville jeg prøe noe nytt for i en av kommodene mine har jeg mange bukser som jeg ikke bruker i det hele tatt. Så jeg gikk ned for å hente en sånn saks og en stor linjal så jeg klippet buksa så brettet jeg den opp, så ble den ferig er veldig fornøyd. " En hjemmelaget shorts " hahah:)


litt utydelig!<3
Hei det ene innlegget mitt som jeg hadde legget ut ble det et spørmål om hvilken karakter jeg fikk, det vil jeg ikke si ikke fordi at den karakteren er bra eller dårlig, med det kan oppfattes dårlig også. Så jeg sier bare ifra at det er ikke alt jeg vil fortelle til bloggen min, for dere lesere er jo ikke mine venner noen a dere kansje men ikke alle. Og dere andre som ikke er vennene min eller forsåvidt vennene mine forteller jeg jo ikke alt til for det er jo en blogg om meg, ja selvfølgelig det er det jo men jeg har noe jeg vil holde hemmelig for meg selv også. Åa men foresten på skolen i dag avsluttningen vår i 8. Trinn var bra, vi fikk kake, is, pøse med brød, + at vi hadde med oss godis og en brur jeg trudde jeg skulle spy imens jeg gikk hjem, jeg var så kvalm og hadde vondt i hodet å alt. Men jeg er jo sånn at jeg bruker å ha med meg hodepinestabletter men det glemte jeg jo selvfølgelig. Men nok om skolen nå skal jeg ta meg med på å rydde rommet mitt jeg hater å rydde så etter at jeg har ryddet så skal jeg ta en liten powernap" hvis jeg ikke sovner helt da. Vi blogges nok i morgen orker ikke mer i kveld!
Hei i dag var den siste dagen i åttende! Det blir sykt godt med sommerferie no, endelig en sommerferie har jeg ventet på kjempelenge. Før vi gikk hjem i dag på skolen så fikk vi tilbake karakterkortet vårres, jeg har kommet opp en karakter i noen fag og noen ikke. Men jeg er fornøyd i 9. Trinn skal jeg skjerpe meg masse. Det kommmer kansje en outfit i dag, jeg et ikke om jeg rekker å blogge noe mye i sommer jeg skal blogge så mye jeg kan og får til.

Her kommer noen bilder som jeg skal prøve å gjøre i sommer!kansje hahah:-)

 


Blogges senere idag kansje!
Hei jeg og Kamilla har egentlig tenkt oss ut men selvfølgelig så bli det jo regnvær liksom når vi skal ut så regner det å da må vi ut så når vi går på reommet igjen så blir det sol. Trondhiem ass.


Hei endelig har jeg fått et nytt design! Det var Kamilla som hjelpet meg mjed det, men det er en blogger som lager designene å det kan jeg skrive et eget innlegg om. Men Kamilla hjelpet meg bare ved å sette designet inne på bloggen min. Jeg er veldig heldig som har Kamilla! hahah elsker den jenta <3

blogges senere søtinger! <3
Hei i går fikk jeg vite hva jeg kom opp ki å gjett jeg kom opp i RLE. Ikke akkurat det jeg ville. Jeg har vært inne i hele går og i dag. Men nå må jeg gå til skolen å fremføre, ønsk meg lykke til! :)
Hei at i dag har jeg egentlig ikke noe planer for helgen. Jeg kjeeeder meg masse og det er likson ingen av vennene mine som er hjemme eller så er de opptatt av andre ting. Så jeg har ikke noe anelse av hva jeg skal gjøre i dag eller i helgen. Jeg kulle egentlig bli med bestevennen min hjem i dag (Kamilla), men hun er desverre syk! :( Også skulle jeg bli med Christina hjem i dag å liggover men hun skal bort i dag å i morgen.

Hva skal dere gjøre i helgen (TIPS?!) :)
Hei! Jeg tenkte å ha et innlegg om en "BELIEBER" for når du er en så å du vite alt om Justin Drew Bieber, eller nesten alt om han da. Å jeg er en veldig stor "BELIEBER", selv om jeg ikke skriver alt jeg vet om Justin så tenkte jeg å vise dere en status som jeg har på min Facebook<3.

 

Venn: Hvor er Justin født?
Meg: London, Ontario i Canada. På St. Judes sykehus, 2. etasje, rom 126. 1. mars, 1994, 00:56 (I Norge blir det 06:56) på en tirsdag, det regnet og han fikk lilla teppe pga. det ikke var mere blått igjen.
Venn: Javel .. Hva med deg da?
Meg: Ehhh, Hakke peil....

Lik og kopier om du er belieber ♥

 

 


Her er et bilde av Justin Bieber fra da han var i Oslo og hadde konsert 30.05.2012 <3

 

Justin Bieber: Boyfriend              Den nye sangen til Justin! 
Er du en "BELIEBER"? Heia nå er det jo en stund siden jeg har hatt en spørsmålsrude, så derfor tenkte jeg at jeg kunne svare på spørsmål som dere lesere lurer på. Jeg vet ikke når jeg kommer til å svare på de eller nom det kommer til å bli svart på video eller i tekst.

Et gammelt bilde!

snakkes senere!
Hei at jeg tenke å si dere noe. Siden jeg har faktisk laget en hårvideo men jeg får den ikke til å bli publisert, så da skal jeg vide dere hvor de videoene jeg har er på youtube.com

1. Da må dere søke på : www.s0fhie.blogg.no : rar musikkvideo

2. Da må dere søke på : www.s0fhie.blogg.no : Hårvideo

 

 

Så da kommer begge videoen får vi håpe, men jeg skal ikke gi meg jeg skal prøve å få ut videoen på bloggen, jeg skal prøve så godt jeg kan for å få til det.

Blogges senere kjære lesere.
www.s0fhie.blogg.no : Hårvideo

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits