hei<3<3 Jeg tenkte å snakke litt om å ha langt hår. Det å ha langt hår er at det kan være både positivt og negtivt. Det som er positivt med det er at det er sykt fint, man kan gjøre veldig mye forskjelleig med håret. Det kan man jo selvfølgelig gjøre når man har litt kort hår også. Det er sikkert ikke så mange av dere lesere som trur på dette her, men jeg har faktisk hatt langt hår jeg også, jeg savner den tiden, aakkurat da elsket jeg håret mitt. Men når man har langt hår må man stelle godt på håret sitt, f.eks: skure inn med shampoo og balsam. Ikke rette det for mye for da kan det bli slitt, å da må du begynne og stusse det oftere. Men det som er da negativt er at du kan bli for irritert på håret ditt for hvis det er flokete så er det ikke alltid like gøy å børste det. Og negativt kan også være at ja håret ditt blir slitt. osv. Men jeg er en person som kan bli litt lett sjalu på andre, f.eks veninder. Når noen av ennindene mine har langt hår blir jeg litt sur og tenker sånn hår har jeg også hatt. Men jeg har jo ikke noe særlig lagt hår no, og jeg vil at det skal vokse ut så fortest som mulig, jeg vil heller ikke at håret mitt skal helt ned til rompa men litt kortere enn det. Jeg håper jo på at håret mitt vokser seg ut til konfrimasjone min. Her har jeg ett bilde v meg og Hannah. hahah bilde er gammelt så ikke misforstå. 

 


Jeg med langt hår, og Hannah! <3

 


jeg med kort hår, sånn ser håret mitt ut nå!

 

Hår du langt hår/eller hatt?

Har du kort hår?
Hei! I går kveld kom Kristiane til meg gledet meg sånn for da fikk jeg gave av henne for hun har vært i syden eller noe sånt tror jeg. Så fikk hun gaven fra meg da håper hun likte den. Men senere på kvelden dro vi hjem til henne der spiste vi godteri tullet og vi hadde jo så mye å fortelle til hverandre, jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge. Men hvis jeg får lov av hee så skal jeg kansje legge ut en video den varer ikke lenge i det hele tatt. Men å må jeg gå og ordne med og spise frokost så drar jeg på hytta til Christina, tror ikke det blir noe oppdatering derfra, kanskje, dere får se og vente da. Her kommer 2 bilder av meg og Christina fra en liten photoshot vi hadde!

 


Christina<3

 


hahah, meg!

 

 
Hei jeg tenkte si oe om kommetarer jeg har fått. Jeg har fått flere lesere og flere kommentarer på bloggen. Det synes jeg er veldig bra, så fortsett med det pliis. HUSK: Kommenter på hvert innlegg og les bloggen min hver dag hvis dere har tia til det! Resten av ferien min skal jeg å hytta til Christina blir sikkert koselig så skal jeg til pappa med Christina. Vet ikke om det blir noe mye blogging på hytta hennes sørs jo litt om de har internett der da, men jeg skal jo bare ligge der i 1 natt. Jeg drar i  morgen til tirsdagen så blir det tur til pappa fra onsdagen den 1. august til den 15 august. Jeg vet ikke helt år flyet går, jeg tror den går i 12 tia. Så derfor vet jeg ikke om jeg får til å blogge før den tid, da blir det eventuelt når jeg kommer fram til pappa. Men nå må jeg gå å ordne meg og spise frokost så blir det middag til mormor senere i dag. Slenger med ett gammelt glansbilde!

 

Beliebers togheter 4 ever <3
 

 

 
Hei! Endelig har jeg kommet hjem, det var kjempe godt å komme seg ut av huset som man ser hver dag, men borte bra, hjemme best! Når jeg kom hjem sprang jeg opp på rommet å la meg i senga mii!! Sykt godt, så rydeet jeg ut av camingvogna av klar, undertøy, og tinger. La det rett i senga, så nå har jeg ryddet ut av det så nå skal jeg hoppe i dusjen, spise middag så venter jeg på at min hund skal komme hjem!! Det skal bli godt å se han igjen har savnet han masse. Jeg skal dra til min pappa i sommer den 1. august til den 15 august, jeg skal dra sammen med Christina blie vell ett innlegg om det senere! 

 

:)
Dette er en veldig spesiell dag for absolutt alle her i Norge. Dato 22.07.2012 ble det 77 mennesker som døde på Utøya og i Regijeringskvartaliet alle de var uskyldige det var en mann som sto bak dette, Breivik drepte 77 personer. Det var mange flere rundt denne saken som overlevde skjønner ikke hvorfor han gjorde dette?! Men det er så utrolig trist å tenke på at det er mange personer som har mistet venner, familie og kjente. Bare å tenke på at noen sitter foran TV å høre at deres datter/ snønn å venner er døde på grunn av en person. Jeg var så heldig at jeg mistet ikke noen personer som jeg var gla i. Jeg kondolerer til alle disse menneskene og de som ble så kjempe lei seg. Gjerne skriv noe i kommentarfeltet om dere vil det! Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen.
skinnjakke fra BIKBOK// topp fra Gina tricot// shorts fra Lee// sko fra Converse// veske fra ??
Hei jeg tenke at jeg kunne vise dere noen minner igjennom de siste årene. Jeg har flere bilder, men det tar litt tid å laste de opp.

Rett før skoleballet 2012, gledes til neste

hahah vi 2 snuppa mi, gla i dæ

pena mi Thea!! :-) <3

Kamilla <3

fjortiis!! , sykt my brunkrem i trynet! ;)

Hahah, søskenbarnet mitt! :)
Hei nå er det to eller tre dager siden jeg skulle poste dette innlegget. Men har ikke rukket å gjøre det for jeg har jo ferie jeg også. Men det var jo uansett veldig koselig kjøpte noe også det får dere se når jeg kommer hjem. Jeg har tatt noen bilder dere får se. Det blir veldig lite outfits, vet ikke hvorfor?! hahah:-) Det tok meg evigheter å laste opp bildene, det tok sånn ca. 10 min å laste opp ett bilde! Men gjør jo alt for dere!
Hei idag var jeg på tivoli med familien i Danmark! Jeg tok sykt mange berg å dalbane og karuseller, men den siste karusellen jeg tok spydde jeg nesten men det gjorde jeg heldigvis ikke. Så var vi innom et kjempestort akvarium. Jeg glemte selvfølgelig iPoden min i bilen så det ble ikke noen bilder. Men i morgen skal vi kanskje til byen vi vet ikke helt enda, for mamma har veldig vondt i ryggen så det er jo ikke det beste å dra å gå i byen for mamma. Men nå skal jeg dusje å fikse neglene mine, så får dere se hvordan neglene mine ble etterpå, hahah interessant!! Snakkes senere i kveld!
Hei nå sitter jeg og blogger på iPoden til moren min. Siden at jeg ikke får dra på Justin Bieber konserten som er i April, så fikk jeg Justin Bieber sengetrekk. Men jeg er jo fortsatt veldig lei meg for at jeg ikke kan dra. Men jeg håper på at han kommer til Norge igjen for da skal jeg dra. Men det er jo selvfølgelig bedre at han kommer til Trondheim i den byen jeg bor i for da blir det ikke så dyrt. Men nåkk snakk om det. Jeg vet jo at det blir veldig lite blogging hele tiden. Men jeg prøver mitt beste jeg ringer nesten ingen, for jeg er jo på ferie jeg også sammen med familien min. Jeg tenker jo også på dere men det dritt vanskelig å vite hva jeg skal blogge om. I morra skal vi på tivoli, å jeg glømte å si at vi kom til Danmark i dag! :-) Så akkurat no skal jeg legge meg til å sove, er drit trøtt har ikke sovet så mye i natt, for jeg var kjempe kvalm i går kveld fikk ikke til å sove jeg måtte ha en spypose siden av meg i senga, men spydde heldigvis ikke, jeg kjenner at jeg er litt kvalm enda håper det går over snart. I går når jeg prøvde å sove så lukket jeg øynene det var som hele campingvogna snurret mange veier. Det blir ikke så mange outifer vet egentlig ikke hvorfor. Men skal prøve men da kommer alle outifene når jeg kommer hjem. Jeg skal kanskje til pappa også i ferien, vet ikke om dere vet hvor han bor men hvis dere lurer så bor han i Kristiansand sammen med stemoren min og alle de andre søsknene mine. Det er stemoren min som kommer derfra så han flyttet til familien hennes. Men hvis jeg skal til pappa så skal venninna mi Christina bli med. Å det blir kjempe bra!! <3 men nå må jeg legge meg sier jeg selv, for jeg er kjempe trøtt, jeg ville bare at dere skulle se at jeg lever enda, hahah:-) sorry at jeg skriver igjen, men kom nettopp at i morra er det ulykkesdag å jeg skal ta berg å dalbane. Lurer på hvordan det skal gå, å det skal dere få høre i morgen etter tivoliet.
Hei jeg vet at jeg har sakt at det er veldig lite blogging, å det er det. Men dere skjønner at det er veldig kjedelig å blogge fra iPoden, det er liksom ikke så arti å ta bilder med den heller, for det er så dårlig kvalitet på kameraet på den. Men jeg må spørre broren min litt oftere om jeg kan få låne hannes pc når jeg skal blogge, å det er den jeg blogger på akkurat no. Men jeg har sakt tidligere til dere at dere må si ifra til meg om hva jeg skall blogge mer om, å det dere har lyst til å blogge om. Men vi har med oss nett på ferien så dte blir jo litt blogging. Men hvis det skal bli mer blogging så må dere komme med forslag til hva jeg kan blogge om. Jeg trur ikke at broren min har sånn blideting på denne pc, sånn at dere får se bilder, men han har jo camera på den. Men nå må jeg gå snakkes senere.

 

Hva vil dere at jeg skal blogge mer om?

 
Hei! Jeg vet at jeg har blogget litt lite i det siste, å det synes hvertfall jeg har gjort! Men jeg vet ikke hva jeg skal blogge om?! Så kan dere komme med tips til hva dere vil at jeg skal blogge om så får vi blogge mer om det dere lesere vil. Jeg har vært litt fram å tilbake på blogglisten på Melhus, så vi får vel gjøre noe med det. Jeg skal kansje bytte design snart som det er mulig, men jeg må vente på svar! Jeg gleeder meg veldig å da blir det en header av bilde på meg, så jeg må begynne å lege en header!!

 

 

Hva vil dere at jeg skal blogge mer om?

Og er det noen av dere leser som hvil lage en heder til meg? Så da må dere konakte meg på:  sofiemlv@gmail.com
Hei som dere ser så kjeder jeg meg veldig, jeg har sånn serriøst ingenting å finne på! Nå så sitter jeg å er piss fordi jeg ikke kan være med på den andre Justin Bieber konserten som han skal ha i Oslo!!! Eller jeg får kanskje lov av mamma å være med, men det var sånn at jeg ikke kunne være med venninna mi ( Kamilla ) . Så jeg får vell ringe noen andre venner som skal dit, å får håpe på å bli med noen andre. Men jeg må jo skynde meg for jeg må jo bestille billetter den 12. Juli og det er jo sikkert mange andre jenter som skal på konserten også. Så jeg får ringe litt frem og tilbake i morgen.
Hei nå har jeg tenkt å svare på spørsmålsunden som dere ser, men jeg gidder seriøst å ikke vente mer på flere såørsmål. Så dere kan spørre meg om de neste runde!

 

 Kan du ha en roomtour?

Ja, det kan jeg sikkert!

 

Hvilken sminke bruker du?

Det kan jeg vise dere på en video

 

Hvilken mobil har du?

Akkurat no har jeg en Sony Ericsson, men skal kansje kjøpe meg en iPhone 4S! hahah :-)

 

Har du kjæreste?

NEI! Det har jeg ikke.

 

Hvem er ditt største idol?

Det er soleklart: Justin Bieber! <3

 

Hvem liker du av Justin Bieber eller One Direction?

Justin Bieber!

 

Kan du ha en video av huset ditt inn og ut?

Det vet jeg ikke, kansje det! :-)

 

Hvor gammel er du?

Jeg er 13 år!

 

Når har du bursdag?

Jeg har bursdag 06.12.98

 

Hvilket program ser du på?

Jeg ser lite på TV men jeg ser mest på realityserier og komiksereier hvis jeg ser på TV.!

 

Hvilken gutt liker du av kjendiser?

Justin Bieber! my love!

 

Hva er din største fobi?

Vet ikke helt, men jeg hater småkryp og insekter!! :o

 

Hva heter bestevennine dine?

Jeg har mange, Eline, Kamilla, Guro, Kristiane og mange flere! :-)

 

Har du Facebook? å legger du til lesere som venner?

Ja jeg har facebook, men jeg legger ikke til lesere som venner, å jeg har ikke en "lik" side på facebook!

 

Har du iPod og iPhone?

Ja jeg har iPod men ikke iPhone, men jeg skal kansje kjøpe meg en iPhone! :-)

 

 

følg meg på instagram:

@soofiemlv

 

 

 
Hei nå sitter jeg på pcen til tanta og onkelen min! Det kommer til å bli noen svenke bokstaver her og i löpet frem til tirsdag, for da drar jeg videre! Men jeg koser meg veldig mye da, tante kom med noen klör fra Ida (söskenbarnet mitt) hun er sykt pen og alt mulig! Hun har jo kjempefine klær, men det som er dumt er at hun er i syden akkurat no! Men men, håper hun koser seg masse!! :-) Men det kommer et innlegg om hvor mye sjokolade vi fikk fra de!!! OMG er det mulig?! Men ja jeg skulle si at dere få se innkjøpene mine fra ferien, når jeg kommer hjem. Det er ikke sikkert at det blir noen blogging i det hele tatt i ferien men da kommer det kansje ikke noen bilder, men det blir masse av det når jeg kommer hjem.

 

følg meg på instagram:

@soofiemlv
Hei jeg leste litt overalt egentlig, at Justin skal ha konsert i Oslo igjen han skal ha TO konserter den 16 og 17 april i 2013 !!! Gleeder med noe veldig. Men det koster penger jeg skal bestille billettene nå med en gang de kommer ut. Jeg er på vei på ferie og sitter i bila akkurat no, så det kan hende at det blir litt dårlig blogging i den her måneden og dårlige bilder som blir tatt med iPod min!! Blogges senere:) <3
Hei jeg tenke at kansje dere ville vite hva mine sommerplaner er! Jeg drar faktisk i morgen klokka 09.00 til Sverige men camingvogna, så skal vi være der litt. Så drar jeg videre til Danmark på daniacup til broren min. Og i går va jeg i byen, ikk efor å shoppe eller møte folk, men det var for at jeg skulle være maskot. hahah. Jeg skulle gå i en drakt i 3 timer men pauser selvfølgelig. Så hvis jeg gjorde det tjente jeg 400 kroner av tanta mi. Jeg skulle være maskot for ELEXIA Treningsstudio. Det er tanta mi som jobber der elller noe, vet ikke helt?! :-)


her er et bilde av meg og en jente som tanta mi tok! hahah jeg svettet jo ihjel i den drakten var jo så armt uten å, så da ble det så dobbelt så varmt! Men det var jo gøy da :-)
det var min outfit hvis dere ser det! hahah kan å kle meg etter mote å stil eller hva?!

Hva er dine sommerplaner?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits