Heeia <3 Endelig er det fredag, har ventet lenge på en ny helg! Jeg er sykt lei skole allerede, er det noen andre som er det? Jeg er veldig HAPPY for at det er helg igjen, det er det sikkert flere enn meg som er. I helgen vet jeg ikke helt hva jeg skal, jeg skulle egentlig på Bieber-parade i morgen men det ble det ikke noe av for meg. Jeg har foresten vært en tur i byen på onsdag sammen med Kamilla<3 Koselig! Jeg kjøpe meg noe men ikke så mye, jeg kjenner at det var godt å gjøre noe annet enn skole, lekser å være hjemme. Jeg har veldig lite outfiter på bloggen vet ikke hvorfor, og det har jeg sagt tidligere også. Men nå skal jeg se litt videre på TV så tror jeg at jeg skal legge meg er veldig trøtt! hahah:)

<3
Hei, jeg har hatt ett innleg før som også heter "blogger jeg leser". Men nå har jeg jo begynt å lese andre blogger også, og kanskje sluttet å lese noen av de bloggene jeg brukte å lese før. 

 

1. www.annais.blogg.no


Anna Edvin, er en veldig flink blogger. Hun har masse fine bilder på bloggen sin, hun kommer også fra Trondheim der jeg kommer ifra. 

 

2. www.l0ve.blogg.no

3. www.auroramohn.blogg.no 

Erica Mohn Kvam er en veldig bra blogger som blogger veldig ofte, hun har fine bilder og er selv veldig pen. Hun har bra stil, det liker jeg, hun har mange videoer som også er bra på en blogg.  Jeg leser bloggen til Erica mange ganger daglig. Erica ligger på topplisten over hele Norge der ligger hun i mellom 2-3 plass det er veldig bra! :)

Aurora Mohn er en veldig bra blogger hun også, Aurora er søskenbarnet til Erica. Hun ligger i mellom 5-6 plass på topplisten over hele Norge. Aurora har en veldig fin stil sånn som Erica. Aurora har mer bilder enn videor, Hun og Erica kommer fra Trondheim:)

 

4. www.betinabf.blogg.no 


Betina er en veldig pen jente hun også, jeg tror hun kommer fra Oslo.  Betina ligger i mellom 11-12 plass på topplisten over hele Norge! Betina har en bra blogg Jeg syntes at Betina har veldig mange og fine bilder på bloggen, hun har også en fin header på bloggen:)

 

5. www.mammatilmichelle.blogg.no 
 

 

  Anna er ern veldig flink blogger, hun var gravid når hun var 15 år gammel senere fik hun en fantastisk jente som heter Michelle. Anna er veldig flink med Michelle når hun er så ung. Anna kommer fra Stavanger, Michelle er den nydeligste jenta jeg har sett hun er bare så søt. Dere må gå inom bloggen til Anna:)

 

 

6. www.tcmn.blogg.no 


Therese Charlotte er en blogger som ligger på 1-2 plass i Norge. Therse kommer fra Tromsø, hun er veldig flink til å blogge hun har lagt hun mange oppdateringer daglig. Jeg leser bloggen til Therese nesten hver dag! Therese har mange vidioer og mange fine bilder:)

 

7. www.sophieelise.blogg.no


Sophie Elise er en jente som har blogget lenge hun også, jeg tror hun kommer fra Harstad. Sophie ligger på 1-3 plass på topplisten over hele Norge. Hun er veldig flink til å blogge og legge ut oppdateringer nesten hver dag. Skjekk ut bloggen hennes:)
 

 

 
Hei, akkurat nå så kjeder jeg meg, jeg vet det er sent å burde legge meg men er ikke noe trøtt, hahah: Men så kanskje jeg skal lese din blogg, så det er bare å linke bloggen din i kommener feltet!1. STORE, FINE BILDER

Store og fine bilder på bloggen din er jo bare bra, for det gjør jo sån at en leser du har leser bloggen din kanskje flere ganger. Når man laster opp bildene, så velger man hvor stort px du vil ha. Jeg bruker å laste opp bildene mine i 600-900 px, det er fordi at jeg liker å ha bildene mine store og selvfølgelig fine. Men prøv å ikek laste opp de samme bildene hundre ganger.  Jeg er selv ikke så glad i mørke bilder, men det bestemmer du jo selv. Prøv å skru av blitz når du tar bilder, men heller prøv å ta bilder i fine å lyse bakgrunner.


2. KVALITET FREMFOR KANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger daglig for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen å samle det til 1-3 innlegg. Mye bedre å ha få innlegg som er interessante og lese, enn mange enn mange inlegg hver dag som en update om at nå har du spist middag, eller at du har nå dusjet osv. '

3. ENKELT BLOGGNAVN

Velg et bloggnavn som er enkelt å huske. Fxoxotia3056.blogg.no - nei. Ingen kommer til å huske bloggnavnet ditt, det vil gjøre sånn at du får mindre lesere. Du kan ha f.eks sofievårhus.blogg.no! (For min del)

4. SKRIV RIKTIG

Når du skriver på bloggen din så må du huske rettskriving, stor forbokstav, komma, punktum, å unngå skrivefeil. Ett par smilefjes og hjerte er greit men ikke ha al\t for mye av det. For da kan det bli veldig irriterende å lese i lengden. 

5. SMIL

Noe sos får meg interissert i å lese blogger er når personen smiler på bilder. Jeg vet ikke helt hva det er men det er bare at det får meg bedre i humør ån lese bloggen mer. Du trenger ikke å ta i, hvis du sjønner hav jeg mener i å smile.

 

6. RYDDIG DESIGN

Det jeg liker også år jeg skal lese blogger er at det er ryddig i designet deres, f.eks når jeg skal finne fra i kategorier så er det veldig bra å finne fram hvor det er hvis dere sjønner hav jeg mener. Blogger med knæsjrosa skrift og grøn motiv blir jeg gal av. Dere kan prøve å søke opp design på internett så kanskje dere finner noen fint der.

7. VARIER BLOGGINGEN

Noen ganger kan du poste outfits, bilder, videoblogger osv. Så derfor kan du jo varier bloggingen din, det er så mye man kan bogge om på bloggen sin, det er egentlig alt fra A - Å, eller alt i mellom himmel og jord. Men det er jo mye som man ikke bør legge ut også. Så prøv å tenk over hav du legger ut og prøv å varier bloggingen din med noe ytt, for det er ikke så artig å lese det samme mange ganger. 

8. SKRIV NED BLOGGIDEER

Jeg bruker noen ganger å skrive ned ideer om hva jeg skal blogge om, jeg gjør ikke det hele tiden men noen ganger. Det er egentlig ganske lurt, for f.eks en dag du skal blogge om noe så glemmer du det, så blogger ikke du den dagen da får du noen mindre lesere. Så jeg bruker å skrve ned noen tips om hva jeg skal blogge om!;)

Håper mange av dere drar nytte av tipsene ♥ Lykke til med bloggingen videre!!

Legg med link til bloggen din, så skal jeg prøve å besøke noen og eventulet linke noen jeg synes fortjener det!

 

 

 
Hei! Snart skal vi feire bursdagen til lillebroren min Noah, han ble 4 år den 23. august det er altså voksenbursdag:) Jeg tok ett par bilder jeg må snart gå så snakkes vi.


kjole fra BIKBOK


 

 

Hva skal dere gjøre i dag?

Skal du på bursdag?

Justin Biber er min inspirasjon også! <3
Hei jeg kjder meg sånn at jeg tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg ønsker meg mest, det er egntlg veldig lite men de tingene er også veldig dyre men siden jeg har konfrimasjon snart så kanskje jeg kan kjøpe meg non av de tingene snart.

 

 

 

 


el- sykkel

 
 

 
Hei, jeg ville bare informere dere litt om at jeg er til pappa, og blogger ikke imens jeg er her. Han bor foresten i Kristiansand med resten av søskene mine og stemor med mange hunder. Jeg oser meg masse foresten det kan bli bare noen bilder når jeg kommer hjem Jeg og stesøsteren min Mathilde holder på og lage dipdye shorts, hun er lie gammel som meg. Men det var det jeg egentlig skulle si, vi får se på om det blir noen innlegg senere i ferien. 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits