Hei jeg vet at jeg har blogget veldig lite i det siste, men jeg har jo sagt at jeg skal blogge mer når jeg har fått et nytt design! Dere skjønner at jeg synes ikke at det er så gøy å blogge når jeg ikke er fornøyd med designet mitt. Så når det er fikset så blir det sikkert mer blogging!! :)
Hei akkurat nå så kjeder jeg meg veldig, jeg har vært på skolen men dere ser sikkert at det er en hy header her og designet mitt dro fra meg, neida joda. Men jeg skal bytte design så har kjæresten til broren min laget en ny header som jeg har fått men jeg har ikke lagt det til før designet mitt er feridig. Det er det venninden min Kamilla som lager til meg så snille de er! Bloggen til Marit (kjæresten til Christoffer) er: www.hmmarit.blogg.no og Kamilla sin blogg er: www.kamillark.blogg.no de bloggene er verd å lese kjempeflinke begge to. Jeg vet ikke om det kommer tagger eller likt til bloggene dere fikk vite om. Men jeg lover at bloggingen skal bli beder over helgen jeg er borte i hlegen, så skal jeg sette inn headeren og designet over hlegen, så da her jeg mer lyst til å blogge hvis dere skjønner... Slenger bare med et bilde:
 
Hei dere har sikkert merket at jeg nesten har bare engelske overskrifter, aner ikke hvorfor?! Men jeg og Kamilla kjeder oss så vi har jo tatt masse bilder men vi vet ikke hva vi skal finne på så har dere noen forslag så gjerne kommenter i kommentarfeltet, på det teite designet mitt så står det ikke noen plass der du kan kommentere, men hvis du trykker på det hvite rett ved siden av datoen så er det der du kommenterer. Jeg må få fikset på designet det for vekk når jeg satte inn headeren min, teit så jeg tenkte at jeg skal lage meg en ny header og få tak i meg ett nytt design!


her snakker vi normal ja Sofie...

Hva vil dere jeg skal blogge om?

Er det noen av dere som har lyst til å lage en header til meg så si ifra på e-mail

Hr dere noen forslag til hva jeg og Kamilla kan gjøre?
Hei jeg skal bare si ifra om at de bildene jeg legger ut nå er fra forrige innlegg, jeg tenkte å lage en outfit siden dere så jo på bildene hva jeg hadde på meg så da er det jo like greit å bare gjøre det.


 

genser cubus bukse vet ikke...

hahah Hello Kitty bukse, jeg skal kjøpe meg ny snart men jeg har vært på for mye shopping i det siste så akkurat nå er jeg helt BLAKK! :(
Hei, nå sitter jeg på rommet med Kamilla, hun ble med meg hjem i dag rett etter skolen! I dag hadde vi Naturfag-prøve det gikk ganske bra trur jeg men jeg trur ike at jeg satser på en god karakter. Nå sitter vi på rommet mitt og hører på musikk, vi har spist middag gjort lekser osv. Det kan hende at det blir litt bloggig i morgen også. 

 


Her sitter Kamilla og snakker på skype...

 

Hva har du gjort i dag?

Har dere hatt en slitsom dag?
hettegenser ebay bukse cubus topp monki   som ikke syntes:)
bukse pices topp hm skjerf gina tricot

Hva synes dere om antrekket?
Heei <3 I dag har jeg vært på skolen som alle andre, vi hadde ikke noe spesielt bare en helt vanlig dag. Vi hadde matte, musikk, norsk, samfunnsfag og mat og helse teori. I musikke er vi delt opp i forskjellige grupeer noen er på gitar, piano og noe annet, men jeg har gitar. Like morsomt å lære seg gitar men jeg sjøner jo iigen ting så jeg syger sammen med Kamilla det går bedre selv om jeg synger som en hest. Men etter skolen ble Christina med meg hjem for hun skulle på dans til klokka: 1.30 så da gjorde vi lekser og spiste middag, vi rakk ikke å finne på noe annet for lekser tar jo så lang tid for oss! haah:) Men nå skal jeg se litt tv har ikke gjort det på lenge, spise kveldsmat så tror jeg at jeg tar natta er ikkenoe trøtt men hver gang jeg sier til meg selv at jeg skal lege meg tidlig blir det som oftest veldig sent. Jeg trur det kommer ett innlegg til i dag jeg får se om jeg orker.


sminklaus:)

 
Heei<3 Nå vet jeg at det har vært veldig dårlig blogging i det siste, jeg har ikke noe særlig blogglyst i det hele tatt. I hælga har jeg vært på hytta med besteforeldrene min og søskenbarn "koselig"<3 Nå sitter jeg her og spiser sjokolade NAM! Men i dag har jeg tenkt å tirbringe kvelden med å komme hjem først er til bestemor og bestefar nå, så skal jeg pakke ut bagen min fra leirskole var der fra onsdagen til fredagen. Så skal jeg sikkert sløve resten av dag av å ligge i soffaen og høre på musikk. Mamma, lillebroren min og stefaren min kommer hjem i kveld fra Tallin så blir det sikkert en reisegave til meg, men det blir utroliggodt å se dem igjen nå! <3 Nå skal jeg se på RBK kamp på tv'en er ikke noe fotballmenneske men må vel se litt tv når det ikke er noe annet å finne på. Så skal jeg love dere at det blir bedre blogging fremover! 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits