Hei i dag var jeg på Sirkus Shoppig med mamma, det var koselig! Som sagt skulle jeg jo finne meg eller kjøpe meg vintersko og det fikk jeg gjort endelig, det er sikkert mange av dere som syntes at de er rar men jeg synes at de er kul de er kjempe kule på også! Skoene er i skinn også er de foret inne. Jeg kjøpte meg e genser også, tok noen bilder som dere skal få se tenkte jeg!

Sko - Falkanger Sko Genser - BIKBOKHei alle sammen endelig er det helt det er sykt godt!! Kjenner jeg er klar for å soe lenge i helgen. I morgen skal jeg og mamma en tur på Sirkus Shopping, jeg har gått i Converse til skolen med masse snø i skoene, hahah ikke bra. Så på skolen ber jeg lærerne om de kan sette på ovnen i klasserommet, hahah typisk meg:) Så ja i morgen skal jeg kjøpe meg vintersko dere skal få se dem så for jeg har fått dem eller kjøpt dem!! I dag har det vært en bra dag på skolen morsomt i første timen med alle jentene i klassen bre med humor og greier. Vi alle i klassen min skal ha en hyggekveld sammen med foreldrene våre og lærerne våre, vi jentene skal ha en skjetsj og jeg og Kamilla skal kanskje synge vet ikke helt om jeg vil det?!! Så det blir bra så blir vi samlet og har det gøy.  Nå har jeg nettopp tatt noen outfits bilder til dere som dere skal få se!!

skjerf  vero moda t- shorte BIKBOK bukse pices

YHva skal du gjøre i kveld?!
Hei, overskriften forteller jpo mye av det jeg skal skrive nå. Bare så dere vet dte så er jeg til Kamilla. Noe med overskriften er at jeg hater snø, jeg sjønner virkelig ikke hvorfor noen (liker) snø i det hele tatt?! Ja det er slitsomt å gå i snø, det går så tregt hahah så kan det også være snøstorm noe av det jeg ikke liker hvis dere sjønner hva jeg mener. På skolen i dag har vi bare hatt en helt vanlig dag vi har hatt gym da hadde vi styrke og jeg hadde jo da selvfølgelig latterkrampe som alltid, siden gymlæreren min Sivert er så morsom haha dre skulle ha hørt meg. Jeg har jo den teitenset og styggeste latteren, jeg kan sikkert filme en gang da jeg har sånn virkelig latterkrampe. Jeg og Kamilla har vært ut en liten tur i sta hoppet på trampolinen med masse kilo snø på den (trampolinen). Bildene er tatt på rommet til Kamilla, siden hun ville at jeg skulle skrive det!


Hei, nå sitter jeg å ser på tv sammen med besteforeldrene mine, jeg skal liggeover til dem i hele helgen blir koselig! Pappa har reist oppover/nedover her i Trondheim, han kommerklokken 12 i kveld det er jo litt sent så jeg vet ikke om jeg har sovnet før han kommer er ganske trøtt eller om jeg skal vente! Nå har jeg hørt at en venn av meg har Justin Bieber billett til konserten hans i London, heldig sier jeg bare og sjalu!!:( Jeg får vel mase litt på mamma men skal jo selvfølgelig betale litt selv også. Grunnen til atd et har vært dårlig blogging i det siste er blogglyst, skole og masse prøver. Jeg blogger fra bestemor og bestefar sin pc, det er desverre ikke camera på den så gidder jeg ikke å legge til blider men når jeg kommer hjem skal jeg ta bilder. Jeg har faktisk tenkt lenge på bursdagen min så nå er det bare 48 eller 49 dager til jeg har bursdag, gleder meg kjempe masse dere aner ikke hvor mye jeg ønsker meg men mest JB billetter iPhone og penger det er det jeg ønsker meg aller mest! Jeg har bursdag den 6. desember sent på året:( men, men. På skolen så kjeder jeg meg oftest men det kommer jo alltids et smil utover skoledagen det gjordet det vertfall i dag hahah jeg synes at fredager er beste dagen på skolen! Vi har ikke de verste fagene bortsett fra RLE!! Jeg hadde faktisk veldig flaks med klassen og spesilet læreren min hun er SUPER snill dere aner ikke jeg  har vært veldig heldig med det. Jeg lurer på dette enda jeg vet jo at designet mitt er kjedelig, men er det noen her som kan lage et design til meg hvis dere gidder, så kan dere bare sende det til meg på e-posten min som er: sofiemlv@gmail.com bare sende de der så skal jeg ta en titt. Hvis det er noen av dere lesere som vil at jeg skal ta en titt på bloggen din så bare kommenter i innlegget mitt så skal jeg se litt på den!:)

 

 

 
Hei, jeg vet at jeg har lurt på dette spørsmålet mange ganger jeg lurer også på det nå. Det hele er jo at hva vil dee mere lesere at jeg skal blogge om for dere som leser bloggen min er jo de som bestemmer. Jeg kan desverre ikke ha videoblogg eller noe med video å gjøre jeg har egentlig ikke noe å filme med eller kan låne, men jeg skal skjekke opp i den saken med video. Eller jeg ha jo camera på den stasjonere pcen min men den coomer hele tiden, jeg vet ikke helt hvordan det skrives. Men i det forrige innlegget mitt gidde jeg dere tips om hva jeg kan blogge om men husk ikke noe med video det kan det hende at det blir som en overaskelse! I dag har en venn av meg bursdag, dere har sikkert sett hun på bloggen min før det er Kamilla som har bursdag gratulerer til hun! Dere kan eksempler til bloggingen i dette innlegget eller kan dere skrive det på hvilket som helst innlegg som sagt dere bestemmer! Jeg vet også at jeg har sagt dette mange ganger før men skal seriøst bytte design så fort jeg får det til er faktisk sykt lei av dette designet ikke at det er stygt men man går som oftest lei av design man har hatt på bloggen lenge. Sorry for at det blir lite bilder skal skjerpe meg, jeg har foresten vært til pappa i høstferien som sikkert noen av dere har fått med seg det var koselig å se dem igjen koste meg masse, jeg kjøpte ikke noe mye i det hele tatt tenkte å vise det på bilder det syntes jeg er mye bedre!


hahha lenge til snø vet det!

 

- Hva vil du jeg skal blogge om?

Hvor har du vært i høstferien?
Hei, dette her er noe som jeg har veldig ofte syntes jeg! Men siden at jeg skifter på hvilke blogger jeg leser, det er noen jeg har sluttet å leser så før leste jeg veldig få blogger mennå leser jeg veldig mange blogger. Jeg skulle egentlig legge ut en sykt bra video fra youtube i dag, men det var noe som ikke virket. I morgen skal vi på bowling hele familien så drar jeg hjemme i fra klokken ni for flyet går kvart over ti tror jeg så må vi jo skjekk inn med bagasjene og sånt så jeg trur ikke det blir noe blogging i morgen kanskje en mobilopplasting til dere. Jeg gleder meg veldig masse til jeg kommer hjem til mamma og resten av familien, men samtidig har det vært veldig koseling her også. I dag så har jeg og de to andre søstrene mine Mathilde og Thea vært på shopping på Sørlansdsenteret jeg shoppet så veldig mye det var bare tre ting jeg handlet. Jeg vet ikke om det kommer til å bli video det trur jeg ikke men siden jeg kommer så sent hjem i morgen rundt 12 tiden på kveldet så blir det ikke så mye bloggin før mandagen eller tirsdagen men det blir jo en liten oppdatering på flyplassen i morgen kanskje!! Det er mange som sier at jeg hermer etter andre bloggere med bilder men det gjør jeg faktisk ikke det blir jeg litt lei meg og sur over for det er det mange som kommenterer veldig ofte til meg, jeg spør faktisk de bloggerne om jeg kan legge ut det bilde som de har lagd jeg gjør det hvis jeg får lov, men jeg gjør det ikke hvis jeg ikke får lov, så plis slutt med det!!
 
Hei, nå blogger jeg jo veldig sent men jeg har jo høstferie og jeg ligger lenge! Jeg har veldig problemer med hva jeg skal blogge om for tiden dere kan skrive ned på kommentarfeltet i dette innlegget! Det kan jo være som for eksempel:

- 10 ting dere ikke viste om meg.

- Spørsmålsrunde

- Annbefalinger

Ja dette er bare noe, jeg kan desverre ikke lage en video til dere det må jeg gjøre når jeg kommer hjem, men dere må kommentere hvis ikke vet jeg jo ikke hva dere eller hva du vil at jeg skal blogge om! Så plis kommenter, og hvis noen lurer så skal jeg kanskje på Justin Bieber konsert vet ikke det er noen som holder av billetter til meg så jeg sitter med det hele tiden. I morgen skal vi ha en tacokveld hjemme her til pappa, så på lørdagen skal vi kanskje på kino, bowling, bading eller noe vi finner vell på noe å gjøre. Hvis du der hjemme syntes at jeg blogger dårlig så pliis ikke stopp å les bloggen min men kommenter hva du vil at jeg skal blogge om. Jeg lover dere dette her jeg leser hver å en kommentar jeg får, jeg logger på hele tiden å skjekker hvor fler leser jeg får og hvor flere nye kommentarer jeg får osv. Jeg drar hjem på søndagen det kan jo sikkert bli noe blogging før den tid, men jeg kommer ikke til å blogge på søndagen for da skal jeg kose meg resten av den dagen, kommer ikke hjem til Trondheim før rund 12 tiden på kvelden da er jeg jo sikkert nok trøtt så må jeg gå igjennom noe skole ting har prøver på mandagen!! Snakkes senere alle søte dere:)

Hva vil du jeg skal blogge mer om eller blogge om?

Har du høstferie enda?

Hva syntes du om bloggen min?
Hei, hva skal man finne på på en torsdag?! I går og i dag har jeg prøvd å få tak i Justin Bieber billetter men jeg vet ikke hvilken voksen som jeg kan bli med får ikke dra alene så jeg får se. Gjerne se ifra hvis du har en billett som jeg kan kjøpe av deg!! I dag vet jeg ikke hva jeg skal finne på har egentlig ikke noen planer, er det enoen her som ser på Farmen jeg syntes at det er så gøy å se på drama, krangling og alt mulig egentlig. Nå sitter jeg ned i stua sammen med broren min, venter på at folk i huset skal kom hjem fra skole og jobb. Jeg syntes egentlig at det er litt kjedelig når det er nesten ingen som er hjemme. Mobilen min er tom for batteri og det er iPoden min også, jeg gidder ikke å gå å hente laderne og lade dem, er så lat for tiden det må jeg gjøre noe med når jeg kommer hjem, haha!:) lite bilde men, men

Er det noen som kan selge meg billetter?

Hva skal dere gjøre i dag?
 

 

Hei, dette er det jeg ønsker meg mest til rommet mitt, eller nå så deler jeg å lillebroren min rom det er faktisk helt greit siden noen må ligge med han så ble det meg. Men jeg har hatt et eget rom før meg jeg vl ha et eget rom nå også det skal være hvit og fint kanskje litt lyserosa det syntes jeg også er fint! Så når broren min blir litt større vil jeg ha et eget rom må spørre mamma først:) Det der klesstativet er ganske genialt synes jeg det er fint å har plass til masse. Sengen er også kjempefin har hatt lyst på en dobbelseng leenge jeg bruker så stor plass, kødda hahah. Så hyllen kan jeg også ha mye fint inni og oppå hyllen. Det lille klesstativet skal ha kleshengere på så kan jeg henge opp fine bluser osv.

Det er ikke sikkert at det blir f.eks det sengen men en lignende jeg får se, det kan jo hende at det blir det rommet jeg ønsker meg neste år det spørs hvor mye tid jeg har! Jeg gleder meg masse til å flytte ut er det flere som gleder seg til det, du ha jo et helt eget hus så bestemme HELT selv det er livet syntes jeg!!

Er det flere som gleder seg til å flytte ut?

Ønsker du/deg et sånt lignende rom?
Hei, akkurat nå så gjør jeg ingenting så tenkte jeg å lage sånn at nå kan du bli den som kommenterer best, du må ha en blogg for å bli det. Når du kommenterer sånn hvert innlegg jeg skriver så må du skrive navnet ditt, bloggen din, det er egentlig det du trenger å gjøre. Husk det eller så er det ikke sikkert at det blir deg! Jeg tenkte å ha dette litt ofte kanskje 1 gang i uken eller noe. 


haha, gammelt bilde!

 

Hva syntes du burde jeg ha dette ofte?

Hva har du gjort i dag?
Hei nå sitter jeg på Værnes flyplass med broren min. Jeg tenkte at jeg skulle blogge for flyet vi skal ta går ikke før klokka kvart over ti! Jeg har tatt med meg pcen så da blir det litt blogging da!! Bildene er litt utydelige men det er bedre enn ingenting, ikke sant??!
Ja jeg glemte å si det men jeg har jo møtt 4 kjente personer først møtte jeg andre toppbloggeren: http://annais.blogg.no/ , så møtte jeg første toppbloggeren: http://l0ve.blogg.no/ , etter det møtte jeg Markus og Martinius gra MGPjr 2012 i går, så heldig jeg er ikke for å skryte!! :) Jeg fant ikke bilde av anna og meg og Kamilla men legger ut det senere når jeg finner det, kan ikek gjøre det nå uansett for jeg må pakke, pakke og pakke!! <3
Hei det har jo vært litt dårlig oppdatering i det siste det kommer det til å bli den uken som kommer også, for jeg blogger jo ikke når jeg er til pappa, og hvis noen skal lure så bor han i Kristiansand det ka hende det blir en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem fra pappa fra hva jeg har kjøpt meg der. Nå sitter jeg å pakker det går litt sakte men jeg vet ikke om jeg skal ta med meg pc'en til pappa eller ikke? Hva synes du jeg skal gjøre, men det kan jo hende at det blir ett innlegg da fra iPoden min som jeg skal ha med meg!! Jeg møtte toppbloggeren: http://l0ve.blogg.no/ på åpningen av Sirkus Shopping jeg ble jo helt hysterisk å glad på samme tid så dere får se et bilde!!


 Super glad jente eller hva!! Elsker hun, hun er også et forbilde for meg!! <3 :-)Hei, i dag har jeg vært på city syd sammen med mamma og lillebroren min, jeg så Markus og Martinius der så da tok jeg bilde sammen med de, de er så sykt søte! Men tidligere så leverte vi Caroline på togstasjonen vi måtte løpe for å rekke toget hun skulle på trist var det å si hade men vi møtes snart igjen. Så når vi dro fra city syd kjørte mamma meg til Christina for jeg skal liggeover til hun. Der var Natalie og Kamilla også. Vi var ute og lekte litt hahah. Så gikk vi til Kamilla å så film koselig. Akkurat nå sitter jeg og Christina i sengen jeg sitter og skriver mens hun sitter med mobilen sin. Jeg trur ikke at det kommer til å bli så mye blogging helt til neste uke i madagen som kommer men mandagen etter der, jeg vet det er lenge til men jeg skal jo til pappa i høstferien så jeg vil kose meg der i 6 dager.


Her er bildet vi tok, nå ser dere outiften min også gidder ikke å snakke om den så...
Hei, endelig er det høstferie og helg kan det bli noe bedre, nå har jeg fått på meg joggeklarne mine sykt delig å ikke gå i noe trangt! Det er sikert mange av dere som har hatt høstferie men jeg skal til pappa i høstferien det blir godt å møte peoplene der også, skal dra dit sammen men broren min Christoffer blir koselig! Nå så sitter jeg å snakker på skype sammen med Kamilla. Noen av bildene ble litt utydelig da me men...
<3

Har du hatt høstferie?

Hva skal du gjøre i høstferien?

Hva syntes du om bildene?
Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra det nye kjøpesenteret Sirkus Shopping, det var ikke så mye folk der som det var på selve åpningen så nå fikk jeg se hele k´senteret stort sett. Det kommer snart en innkjøpsvideo snart får jeg håpe jeg skal bare få Caroline til å redigere den når hun sitter på toget hjem, kommer til å savne henne masse:( <3 Nå så kjeder jeg meg har ingenting å finne på så jeg holder på å få people til å logge på skype! Så snakkes vi senere!

Hva har dere gjort i dag?Hei, akkurat nå så sitter jeg på macbooken til Caroline, jeg sier det bare jeg ønsker meg en MAC! Å elsker det så er jo hun så snill å låne den bort til meg siden hun skal ut en tur! Jeg tenkte at jeg skal ta noen bilder med den. Men forresten så kommer det nye designet i morgen trur jeg for Caroline skal hjeøpe meg med det så det blir bra jeg føler at har mye mere lyst til å blogge når jeg har ett annet design, jeg vet ikke hvorfor. Her kommer ivertfall noen bilder! 

ja jeg tok flere de kommer sikert ut senere nå må jeg legge meg:)


Hei, siden det har vært veldig lite blogging i det siste så siden jeg kjeder så tenkte jeg å lage et innlegg om Caroline. Vi har besøk av henne nå hun har høstferie! Hun er en venn av broren min hun har også blogg som heter: http://carolinejosefinee.blogg.no/ den er verd å lese. Caroline er en veldig snil og pen jente, hun har også en bra personlighet. Jeg tenkte at jeg skal legge ut noen bilder av hun!Hva synes dere om bildene?

Hva vil dre at jeg skal blogge om?

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits