Hei, sorry for at jeg ikke har blogget i det siste, men vi har hatt litt mye lekser så hadde vi engelsk tentamen i går. I dag på skolen hadde vi egentlig ikke noe med spesilelt men gym, så når jeg kom hjem så gjorde jeg lekser jeg hjar shina huset til mamma og de kommer hjem så nå skal jeg sette meg under dyna og jobbe med RLE Innlevering som jeg har, vil bare bli ferdig med den. Som dere fleste her i Trondheim kanskje vet så har vi fri i morgen for lærerne har planleggingsdag så da får vi fri, så da kan jeg ligge leeenge i morgen så blogger jeg litt mer i morgen!

 

Snakkes! ♥
Hei, at jeg tenktet at jeg skulle begynne med en linkrunde litt ofte hvis dere vil da? Det jeg kommer til å gjøre, det er at dere kommenterer i dette kommentarfeltet eller så kan dere kommentere det i et annet innlegg, så når dere kommenterer så skal dere skrive navnet ditt og bloggen din så skal jeg linke den her på bloggen! Jeg kommer til å lese den etter dere har sendt den til meg, så er det bare å sende meg en mail på: sofiemlv@gmail.com så kan det hende jeg linker bloggen din noen ganger senere også, vi får se! Hvis det kommer nok kommentarer om bloggen deres så skal jeg se om jeg får til å linke den i slutten av uka her eller om jeg gjør det i neste uke senest. Så da er det bare å kommentere med en gang etter dere har sett dette!


slenger bare med ett bilde;)
 

jakke cubus hettevest cubus genser gina tricot bukse pices
Hei, i dag har jeg egentlig vært en tur i byen og på Sirkus Shopping med mamma og lillebror, jeg kjøpte ikke noe veldig mye, dere får se det senere! Nå sitter jeg bare hjemme å koser meg, så skal jeg kanskje til kirka en tur i morgen, må få unnagjort de gudstjenestene før konfrimasjonen. Så er det bare 12 dager igjen til jeg har bursdag, gleder meg masse, så er det heller ikke så lenge igjen til det er jul det blir så koselig! I går var jeg barnevakt til to snille gutter, fra klokken 16.30 til 00.15 da kom hjem hjem og la meg. Det var ikke noe stress med de, men det var bare det at det var så skjedelig fra klokken  etterd e hadde lagt seg så var det jo bare å se på tv og snakke i telefonen med venner, haha. Ja, når jeg kom hjem etter jeg satt barnevakt så var jeg jo selvfølgelig super trøtt klokka halv tolv, da la jeg meg. Jeg våknet klokka 10 jeg som hadde tenk å sove lenger var litt irritert da jeg våknet, lillebroren min kom inn å rommet mitt og så "Sofie et er Kamilla i hustelefonen ned" hahah giddet jo så vidt å reise meg ut av sengen, men men det gikk no bra! Jeg tok noen bilder i fra kvelden, så bloggen vi senere i morgen kanskje...
dette er da anntrekket mitt i kveld, så snakkes vi!
Hei, sorry for bloggingen har hatt masse prøver så nå er det også tentamenstid, vi hatte norsk tentamen på torsdagen så skal vi ha engelsktentamen på onsdagen! Jeg har jo gjort noe i det siste, konsert med koret, shopping, prøver, vennner, forestilling med klassen, besøk av ordfører i Melhus på konserten osv. Jeg har noen bilder i fra konserten vi fikk besøk av Hans Bollandsås og Talon Darren Wisnes fra en gruppe fra Norske Talenter. Skal prøve å bli bedre med å blogge litt oftere, men jeg skal gjøre så godt jeg kan.


hahha håper dere ser meg å bildene!


Flinke Talon:)


Å flinke Hans:)


Ordfører i Melhus Jorid Jaktøyen!


hahah verste jeg har sett!

 

SNAKKES SENERE!


 
 


Hei, sorry for dårlig blogging og oppdatering i det siste, men jeg finner fortsatt ikke kameraet så fort jeg finner det så blir det mer blogging når jeg da får opp motivasjonen! I morgen tidlig kommer Caroline som dere har sett på bloggen før, hun kommer klokka 7, gleder meg til å se henne igjen. Men som dere sikkert vet så er jo jeg konfrimant så da er jeg sånn "soulkonfrimant" som det heter. Det vil si at jeg må synge med et kor som heter Melhus Soul Children så i morgen blir det ikke noe blogging trur jeg ikke, for vi skal ha generalprøve før konserten med koret og på fredag blir det heller ikke noe blogging for da er konserten men jeg skal prøve så godt jeg kan. Men kom til saken, det er at hvis dere vil se noen oppdateringer fra meg noen andre plasser enn bloggen så har jeg jo Facebook, Snapchat, Twitter og Instagram. Men jeg er ikke noe på twitter lenger men hare brukeren, og snapchat sender jeg bare til venner og facebook har jeg ikke noe bloggside som dere kan følge meg og legger ikke til lesere som venner det håper jeg dere skjønner. Men instagram kan dere jo følge meg dere kan jo selvfølgelig sende snapchat til meg men jeg garanterer dere at jeg ikke vil svare tilbake kanskje! :)

Snapchat heter jeg: soofiemlv

Instagram heter jeg: @soofiemlv
Hei, sorry for at jeg ikke har blogget på lenge. Det er sånn at vi har hatt mange prøver i det siste, hadde faktisk en i dag også, så nermer det seg tentamenstid! I dag har vi hatt en kjedelig skoledag, og i morgen så skal vi ha en "prøve" i Mat og Helse, så i kveld skal jeg bake for å øve meg! Mamma snakket jo med læreren min så foreldremøte og jeg har jo verdens snilleste lærer  hun sa jo at jeg hadde bra kontakt med lærene mine, haha det er jo lov til å smiske litt! Men dere sjønner at jeg bruker jo å låne mamma og stefaren min sitt speilreflektskamera når jeg tar bilder, men jeg har ikke en anelse hvor de haer lagt det så det er jo derfor bloggingen også ikke har godt så bra. Det er desverre ikke noe sånn at jeg kan filme med men siden jeg skal konfrimere meg snart så blir det jo et kamera håper jeg! Jeg håper dere kan kommentere i kommentarfeltet etterpå på forslag til hva jeg kan blogge om, jeg kan ikke love at det blir blogging hver dag, men kanskje når det passer meg!! Slenger bare med et gammelt bilde.


 

Har dere hatt en fin dag?

 

 

 

 


Er det noe du/dere ønsker deg?
Hei, jeg tenkte å anbefale 3 blogger til dere, dere har sikkert lest disse bloggene før for de er på topplisten over Norge. De her personene som har disse bloggene de har kommet så lang at de ligger jo på forskjellige plasser på topplisten 1, 6 og 9. Det er jo kjempebra jeg har møtt en av de personene dere har sikkert sett bildet av hun før! Men alle bloggere kan oppnå heøt til tops på listen men blogge om noe dine lesere vil så kan det hende at du får flere lesere til slutt!


 

Denne bloggen tilhører Betina, hun er født i 1999. Hun har en helt sinnsykt fin stil elsker hun bare. Betina blogger veldig ofte, hun har også mange bilder som er store tydelige og fine! Hun kommer fra Oslo så det er ikke sikkert jeg får møte hun, håper jo det. Hun er jo ett år mindre enn meg men det sykt hvor voksen hun er for alderen sin. Betina ligger på 9, plass på topplisten over Norge, bloggern hennes er verd å lese det er sikkert mange av dere som leser den fra før av! Dere finner bloggen når dere søker på: betinabf.blogg.no

Erica er en helt fantastisk blogger har leste bloggen til hun LENGE! Hun ligger på 1. plass på topplisten over Norge, det er kjempebra! Erica er født i 1996, hun er fra Trondheim. Jeg har også  møtt hun kjempekoselig jeg, det er bilde av meg og hun på bloggen lengre ned. Men Erica har mange fine, store og tydelige bilder i hver innlegg det får at jeg har lyst til å lese bloggen til hun. Erica er mitt forbilde hun har kjempefine klær som jeg har kjøpt av det samme. Håret til Erica er bare rett og slett helt NYDELIG! Denne bloggen er verd å lese!! Dere finner bloggen når dere søker på: www.l0ve.blogg.no 

 


 Aurora er født i 1997, hun kommer også fra Trondheim. For de som ikke viste det så, er Aurora og Erica søskenbarn. På bloggen til hun har hun store, tydelige og kjempefine blider som jeg også får lyst til å lese bloggen mer og mer. Jeg misunner Aurora for håret hun har, trenger ikke å rette det så har hun aldri stripet det eller farget det. Men uansett så har hun også en superfin klesstil. Bloggen til Aurora er verd å lese absolutt. Dere finner bloggen når dere søker på: www.auroramohn.blogg.no 
 


hahah, se på fjeset mitt ser jo ut som en flodhest!! hahah hjelp!!:)

genser BIKBOK skjerf pices dongri-vest only skinn-tigths BIKBOK

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits