Hei nå har jeg endelig fått litt tid til å blogge. Det har gått så fort fram for meg at jeg nesten ikke har hatt tid i det hele tatt. Men i dag er det lille julaften så no nettopp har vi barna pyntet juletreet det ble kjempefint syntes jeg. Så i morgen true jeg ikke jeg får tid til å blogge, men skal ta litt bilder til dere. Men nå må jeg gå så får dere ha en superfin jul!!:)
Hei,, i dag ha jeg vært på skolen som alle andre, men de to siste timene dro vi å så film med klassen. Nå er det bare 2 dager tigjen til juleferie, gleder med kjempemasse, gjør dere det? Filmen vi så heter Kon-Tiki, er det noen andre som ha sett den, og hva syntes du om filmen?

 

 

Sorry for at bildene ble så små, men det er mobilbilder... 
Sorry for at de svarene her kommer så tett til de forrige, men dte var så mange spørmål så det kommer svar på noen av de siste som har blirr spurt!

 

Har du kjæreste?

Nei.

Kan du lage en romvideo?

Ikke enda, jeg har desverre ikke et kamera som jeg kan filme med, det kamerat som jeg tar bilder med går ikke an å filme med... Kommer når jeg kan filme med noe!

Hvor kjøper du bandana?

Du kjøper det på Carlings

Er du positiv?

Jeg er ikke en person som smiler hele tiden, selv om jeg er glad. Men kan blir irritert og sur jeg også, men stort sett så er je vel positiv!

 

Hva liker du minst med deg selv?

Jeg liker ikke nesen min, øynene mine og føttene mine..

Hvorfor legger du ikke ut bilde av de i familien din?

Det var en gang jeg gjorde det, men da sa de til meg at de ikke ville bl sett på bloggen, det er helt forståellig:)

Hvor bor egentlig faren din?

Han bor i Kristiansand

Hvem er du mest lik av mamma'n din eller pappa'n din?

Jeg er mest lik begge egentlig, jeg har nesen og munnen til pappa så har jeg øynene til mamma!

Hvilken hårfarge hadde du da du var liten?

Hvis dere mener når jeg var 1 år eller noe sånt, så hadde jeg knallsvart, men etter det så har det bare blitt brunt av seg selv!

Hvem er beste vennen din?

Søsteren min Mathilde, like gammel som meg!

Liker du BIKBOK eller Gina Tricot best?

Egentlig begge, men da blir det BIKBOK.

Hvor mange søstre og brødre har du?

mange

 

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?


Siden at det er så mange andre bloggere som har laget et sånn innlegg tenkte jeg også åp gjøre det. Det er mange mennesker som ikke liker personer som går med jakker som er ekte pels på som canada goose, parajumpers, wollrich osv. Jeg har selv canada goose med ekte pels, jeg elsker også dyr selv om dte er ekte pels på den jakken! Siden det er såpass dyre merker tror jeg nok hvertfall at de dreper dyrene på en lang bedre måte enn det skal ha til. 

Sånn folk får det til å høres ut så høres det jo ut som rene helvette. Greit nok at kanskje det er sånn på noen steder men om man har det fra en bra forhandler ser jeg ikke helt problemet. Så lenge ingen raser blir utryddet eller skadet på noen måte så synes jeg det er delvis greit. Men jeg kunne aldri brukt pels som var revet av levende dyr. Men mange spørr om min mening, og her er svaret jeg er både for og i mot. Men jeg tenker over hvor det e hentet fra. Og uansett er det ikke meg dere skal klandre for å bruke pels, dere burde klandre de som produserer det.

 
Hei, jeg som trudde at jeg har så god tid nå, men må skynde meg skal på skolen. I går så døde to personer som jeg kjenner så er derfor ikke i så veldig mye blogghumør i dag har ikke noe blogglyst. Så derfor blogger jeg nå. I dag er det iskaldt ute fryser i hjel, som dere så på det forrige innlegget så er det bare å stille spørsmål til meg på det forrige innlegget i det kommentarfeltet. Siden at jeg var veldig lei meg i går så hadde jeg en kjempegod venn som var pålogga på facebook i går. Men til saken så er dte bare 5 dager til juleferie, dere gleder dere sikkert like mye som meg. STAY STRONG folkens! Siden at jeg ikke har noe god til å posere foran kameraet med morgen trynet mitt så legger jeg ut noen bilder som er litt gamle. Et at bildene har jeg tatt fra bloggen til l0ve.

 

hahah.

xD lizzom...
Hei, nå kommer svarene på spørsmålene dere stilte meg. Jeg kommer nok ikke til å svare på alle, så det er bare å stille nye spørsmål neste gang!

Hvilket årstall er du født i?

1998

Hvilke dyr har du?

En hund og en fisk...

Spiser du frokost før du drar på skolen?

Nei ikke alltid, jeg vet at frokost er det viktigste måltidet, men det er ikke alltid jeg er sulten. Men hvis jeg spiser så spiser jeg bare 1 skive.

Hvordan ser du ut på en "lazy day" ?


hettegenser (hettejakke), joggebukse så går jeg uten sminke... simple

Ha noen i klassen (trinnet ditt) blogg? Kan du linke de?

Ja, http://www.lisawinsjansenrestad.blogspot.no/ , http://gurokregnes.blogg.no/ , http://vighild.blogg.no/ , http://kamillark.blogg.no/ og http://fatemeeh.blogg.no/

Hvilke sko går du med om vinteren?


Hvem er din aller beste venn?


Det er min stesøster Mathilde, elsker hun kjempemasse, vi er også like gammel! 

Er det monki i Trondheim?

Ja, det er det.

Har du iPhone?

Nei, men jeg har bestilte meg en for noen dager siden, den kommer snart en hvit 4S

Hvor kan man kjøpe vinrøde bukser?

BIKBOK, Only det er de jeg vet om, du kan spørre!

Hvilke blogger leser du fast?

Får dette spørsmålet ofte, men det er: http://l0ve.blogg.no/ , http://auroramohn.blogg.no/ , http://betinabf.blogg.no/ , http://krisssy.blogg.no/ og http://matholck.blogg.no/

 

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE GANG?
Nå setter jeg i gang med spørsmålsrunde! Bare å spørre.


:)
 sparebørse fra kremmerhuset 99'-
genser fra BIKBOK 299'-
dongrivest fra Only 199'-
duftlys fra kremmerhuset 39'-

Sorry for at det ble noen utydelige bilder, håper dere likte det!

Hei!

Som sagt så er jeg til Kamilla, vi sitter med hver vår pc å blogger, hvis dere lurer så er bloggen til Kamilla: HER ! Men her kommer fun facts! haha:)

 

- Jeg hater barbeinte føtter av venner eller familie, det er så uuhhh, sånn seriøst men når du er over 4 år så stinker det, men hvis de har sokker på så går det helt greit, skjønner ikke hvorfor, hahah!

 

- På fredager går jeg alltid med joggebukse, siden at jeg ikke gidder å pynte meg eller noe, det gjør jeg også når det er tentamen, jeg skjønner ikke hvorfor vi skal pynte oss på skolen? Det er også fordi at skoledagen er så lang og slitsom!

 

-  Jeg er nesten alltid ferdig først på prøver eller tentamen, det er veldig dumt for min skyld vet det, men det er fordi at jeg blir så stresset over at jeg skal bli igjen til slutt!

 

- Jeg er redd for kleine stillheter, når alle blir still så sitter jeg å ler meg i hjel så blir alle still, haha så hvis det kommer noen så blir det helt kleint! hahha:)

 

- Jeg er sykt glad i potetmos, elsker det kjøper meg det nesten hele tiden, skjønner ikke liker det ikke med ketshup eller noe annet på det men bare helt vanlig potetmos! nam

 

- Jeg elsker kylling saus eller hva det heter det er syykt godt, jeg kan spise det hele tiden hvis jeg vil, men det er ikke hele tiden jeg får lov av mamma!

 

- Jeg er veldig overtroisk tror på at det finnes spøkelser osv. Jeg hater å være hjemme alene!

 

Håper dere likte det!
Hei, siden at jeg tenkte på en ting, om dere vil at jeg skal lage headere til dere. Det eneste du må gjøre er å sende bilder til meg helst bilder som er tatt på samme plass for da blir det litt enklere send meg bildene på melding på bloggen, legg meg til som venn, eller så kan du sende bildene til meg på mail: sofiemlv@gmail.com ! Så snakkes vi senere, er til Kamilla nå! Hei, som overskriften forteller det at jeg hadde bursdag på torsdagen, koset meg kjempemasse! Tusen takk til alle sammen  på skolen som kom løpene i mot meg for å gi meg klem å gratulere, elsker dere masse, etter skolen dro jeg og mamma på shopping koste oss kjempemasse, glad i deg mamma. Så bestilte mamma iPhone til meg med noen av bursdagspengene mine og noe jeg hadde på kontoen min, ble overlykkelig, å hvis noen lurer så er det en hvit iPhone 4S, får den i løpet av slutten i neste uke! Det jeg kjøpte meg for bursdagspengene mine får dere se i ett annet innlegg som kommer senere. I helgen her har jeg logget over til mormor, kjempekoselig så var jeg innom en tur til bestemor og bestefar. Så skal jeg lage et innlegg om en bok som kompisen til søskenbarnet mitt har skrevet han går på 1. VGS, så det er en annbefaling som dere får se nermere. Så kommer det også ett innlegg der det kommer noen bilder som jeg har tatt, det er ikke så mange, så da blir det blogging fremover gled dere! I morgen som er mandag skal vi ha en jobbuke på skolen, så der skal jeg jobbe i barnehagen til lillebroren min, det blir deilig i stede for skole, men nå må jeg rydde ferdig rommet mitt, tenkte bare å oppdatere dere litt å si hva som skjer på bloggen senere, snakkes!

Blogges senere! ♥

 
Hei, i dag har jeg hatt mattetentamen som gikk dårlig syntes jeg, så kom inn en lærer til oss å sa at det blir ikke noe tur i morgen siden det er for kaldt. Fatemeh var med meg hjem etter tentamen, vi gjorde egentlig ikke noe spesielt det var drittkaldt jeg hadde nesten ikke følelser i føttene mine. Nå tenkte jeg bare å spørre dere om noe, i morgen har jeg bursdag, å lurte mamma på om jeg skal være med henne og kjøpe meg noe selv eller om hun kjøper noe, hun og stefaren min. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, så hva syntes dere?!  Slenger bare med ett gammelt bilde, gidder desverre ikke å ta bilder nå, siden det kommer ett innlegg snart til dere med bilder som jeg har tatt for noen dager siden.

Hva syntes du jeg burde gjøre, trenger svar så fort som mulig???!
10 TING JEG LIKER:

1. Å sove leeenge!

2. Justin Bieber

3. Være sammen med venner!

4. Elsker mat, hahah vet ikke hvorfor men det er bare så godt.

5. Elsker potetgull, dere aner ikke hvor mye jeg liker det, vet det er usunt men det er godt.

6. Elsker å sitte med pc'en under dyna og se på serier!

7. Liker når det er sommer, vinter også men ikke når det er så kladt ute, uuuh!

8. Liker faktisk når jeg rydder huset, ikke det at jeg elsker å rydde men når det er ryddet og fint rundt meg, det er det sikkert flere som syntes!

9. Sitte å se på Farmen, det er så spennende, så kaller jeg noe som jeg ikke liker stygge ting, sorry men de er stygge mot de jeg heier på, må forandres på vet det!!

10. Elsker å gå i ullsokker på skolen siden det er så kladt på gulvet, de har ovner men de slår de ikke på, sjønner det ikke!!

 

 

10 TING JEG IKKE LIKER:

1. Liker ikke når noen baksnakker meg, å jeg får høre det, sykt irriterende!

2. Liker ikke når noen hater Justin Bieber eller kalle han for stygge ting, de er bare så sjalu å tapere!!

3. Sorry for at jeg sier/nevner dette men det jeg ikke liker det er at når noen raper, sånn seriøst jeg brekker meg kan kaste opp bare hvis det lukter å rapen er stor, ååuuhh!!

4. Når noen synger som ikke kan sangen i det hele tatt!!

5. For eksempel når noen venner nevner at de skal på konserter som jeg ikke skal blir litt sjalu, men det er faktisk litt slemt gjort mot de som ikke skal det å snakke om det hele tiden!

6. Når mamma/pappa eller noen andre lager mat som jeg ikke liker, er faktisk ikke så veldig kresen men når det er som pytt i panne for eksempel!

7. Når noen er frekke og sender stygge blikk til meg, jeg aner ikke hvorfor de gjør det da...

8. Jeg hater tannleger når jeg skal til tannlegen så gruer jeg meg alltid har noe så sinnsyk skrekk, bare når du kommer inn på det rommet!

9. Det samme er når jeg skal til legen hater det jefg synes at de er så skummel, hahah, men bloprøver for meg er ikke noe farlig i det hele tatt, det er rart!!

10. Det jeg ikke liker er når tv'en eller pc'en klikker hele tiden, blir så irritert, så trykker jeg mere da klikker den jo bare mer, hahah!
Heia, jeg tenkte å ha litt annerledes innlegg enn vanlig, som for eksempel linker, anbefalinger, produkter, osv. Men nå så skal jeg vise dere noen julekjoler som jeg har lyst til å kjøpe til nyttårsballet eller til julaften, men hvis ikke jeg skal ha denne så skal jeg ha en som jeg har fra før dere skal få se den snart! Alle kjolene er fra nelly hvis dere lurer!  1: HER  2: HER  3: HER  4: solgt ut!  5: solgt ut!  6: HER

1.) 2.)3.)


4.)5.)6.)


 

 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits