Hei, sorry for bloggingen har hatt masse prøver så nå er det også tentamenstid, vi hatte norsk tentamen på torsdagen så skal vi ha engelsktentamen på onsdagen! Jeg har jo gjort noe i det siste, konsert med koret, shopping, prøver, vennner, forestilling med klassen, besøk av ordfører i Melhus på konserten osv. Jeg har noen bilder i fra konserten vi fikk besøk av Hans Bollandsås og Talon Darren Wisnes fra en gruppe fra Norske Talenter. Skal prøve å bli bedre med å blogge litt oftere, men jeg skal gjøre så godt jeg kan.


hahha håper dere ser meg å bildene!


Flinke Talon:)


Å flinke Hans:)


Ordfører i Melhus Jorid Jaktøyen!


hahah verste jeg har sett!

 

SNAKKES SENERE!






 




Hei, overskriften forteller jpo mye av det jeg skal skrive nå. Bare så dere vet dte så er jeg til Kamilla. Noe med overskriften er at jeg hater snø, jeg sjønner virkelig ikke hvorfor noen (liker) snø i det hele tatt?! Ja det er slitsomt å gå i snø, det går så tregt hahah så kan det også være snøstorm noe av det jeg ikke liker hvis dere sjønner hva jeg mener. På skolen i dag har vi bare hatt en helt vanlig dag vi har hatt gym da hadde vi styrke og jeg hadde jo da selvfølgelig latterkrampe som alltid, siden gymlæreren min Sivert er så morsom haha dre skulle ha hørt meg. Jeg har jo den teitenset og styggeste latteren, jeg kan sikkert filme en gang da jeg har sånn virkelig latterkrampe. Jeg og Kamilla har vært ut en liten tur i sta hoppet på trampolinen med masse kilo snø på den (trampolinen). Bildene er tatt på rommet til Kamilla, siden hun ville at jeg skulle skrive det!










Hei det har jo vært litt dårlig oppdatering i det siste det kommer det til å bli den uken som kommer også, for jeg blogger jo ikke når jeg er til pappa, og hvis noen skal lure så bor han i Kristiansand det ka hende det blir en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem fra pappa fra hva jeg har kjøpt meg der. Nå sitter jeg å pakker det går litt sakte men jeg vet ikke om jeg skal ta med meg pc'en til pappa eller ikke? Hva synes du jeg skal gjøre, men det kan jo hende at det blir ett innlegg da fra iPoden min som jeg skal ha med meg!! Jeg møtte toppbloggeren: http://l0ve.blogg.no/ på åpningen av Sirkus Shopping jeg ble jo helt hysterisk å glad på samme tid så dere får se et bilde!!


 Super glad jente eller hva!! Elsker hun, hun er også et forbilde for meg!! <3 :-)




Hei, endelig er det høstferie og helg kan det bli noe bedre, nå har jeg fått på meg joggeklarne mine sykt delig å ikke gå i noe trangt! Det er sikert mange av dere som har hatt høstferie men jeg skal til pappa i høstferien det blir godt å møte peoplene der også, skal dra dit sammen men broren min Christoffer blir koselig! Nå så sitter jeg å snakker på skype sammen med Kamilla. Noen av bildene ble litt utydelig da me men...




<3

Har du hatt høstferie?

Hva skal du gjøre i høstferien?

Hva syntes du om bildene?




Hei, akkurat nå så sitter jeg på macbooken til Caroline, jeg sier det bare jeg ønsker meg en MAC! Å elsker det så er jo hun så snill å låne den bort til meg siden hun skal ut en tur! Jeg tenkte at jeg skal ta noen bilder med den. Men forresten så kommer det nye designet i morgen trur jeg for Caroline skal hjeøpe meg med det så det blir bra jeg føler at har mye mere lyst til å blogge når jeg har ett annet design, jeg vet ikke hvorfor. Her kommer ivertfall noen bilder! 





ja jeg tok flere de kommer sikert ut senere nå må jeg legge meg:)






Hei, siden det har vært veldig lite blogging i det siste så siden jeg kjeder så tenkte jeg å lage et innlegg om Caroline. Vi har besøk av henne nå hun har høstferie! Hun er en venn av broren min hun har også blogg som heter: http://carolinejosefinee.blogg.no/ den er verd å lese. Caroline er en veldig snil og pen jente, hun har også en bra personlighet. Jeg tenkte at jeg skal legge ut noen bilder av hun!



Hva synes dere om bildene?

Hva vil dre at jeg skal blogge om?

 




Hei, nå sitter jeg på rommet med Kamilla, hun ble med meg hjem i dag rett etter skolen! I dag hadde vi Naturfag-prøve det gikk ganske bra trur jeg men jeg trur ike at jeg satser på en god karakter. Nå sitter vi på rommet mitt og hører på musikk, vi har spist middag gjort lekser osv. Det kan hende at det blir litt bloggig i morgen også. 

 


Her sitter Kamilla og snakker på skype...

 

Hva har du gjort i dag?

Har dere hatt en slitsom dag?




Hei jeg kjder meg sånn at jeg tenkte at jeg kunne vise dere hva jeg ønsker meg mest, det er egntlg veldig lite men de tingene er også veldig dyre men siden jeg har konfrimasjon snart så kanskje jeg kan kjøpe meg non av de tingene snart.

 

 

 

 


el- sykkel

 




 

 




Hei jeg tenke at kansje dere ville vite hva mine sommerplaner er! Jeg drar faktisk i morgen klokka 09.00 til Sverige men camingvogna, så skal vi være der litt. Så drar jeg videre til Danmark på daniacup til broren min. Og i går va jeg i byen, ikk efor å shoppe eller møte folk, men det var for at jeg skulle være maskot. hahah. Jeg skulle gå i en drakt i 3 timer men pauser selvfølgelig. Så hvis jeg gjorde det tjente jeg 400 kroner av tanta mi. Jeg skulle være maskot for ELEXIA Treningsstudio. Det er tanta mi som jobber der elller noe, vet ikke helt?! :-)


her er et bilde av meg og en jente som tanta mi tok! hahah jeg svettet jo ihjel i den drakten var jo så armt uten å, så da ble det så dobbelt så varmt! Men det var jo gøy da :-)
det var min outfit hvis dere ser det! hahah kan å kle meg etter mote å stil eller hva?!

Hva er dine sommerplaner?




Hei i dag har jeg tenkt å snakke om Justin Bieber. Jeg har vært en stor fan av han lenge, han er også mitt største og beste idol. Han er mitt forbilde også, foreksempel han har mening i alle sangene han skriver. Når han var fra One Time til Belive, det er en stor forskjell det. Han ble en stor stjere for nesten alle jentene i verden! Han vokste opp i et så ikke veldig bra miljø han hadde ikke alt det kule som alle kompisene hadde i den tid. Pattie Mallette som er moren til Justin var alene med han for moren og faren skilte lag når Justin var veldig liten. Men Justin ble kjent igjennom youtube, det var en kjent mann som heter for Scooter som fant han han hadde et bra talent med absolutt ALT! Justin hadde en konsert i Oslo siden av Operataket, der ble det en helt kaos. Det var mange som måtte bli henten av en sykehusbil. Og det var mange som besvimte, for de fikk ikke nokk vann, og det er jo veldig viktig! Men jeg kunne ikke dra på konserten sa mamma og min stefar. Men vennina mi sa at han skulle ha en konsert til i Oslo i og da skal jeg kansje være med, ååå så HELDIG jeg er!! Elsker henne så myye for at jeg får være med. <3<3 Jeg er superglad i henne! Men en av sangene til Justin som heter Pray! den er så fantastisk, for han er så omsorgsfull. 


et bilde fra da han var i Oslo<3





Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits