Jeg har spilt tverrfløyte! HAHA, jeg har ikke noe i mot de som spiller korps, med de som kjenner meg vet at instrumenter ikke er noe for meg! Jeg spilte i korps med noen av vennene mine.

Jeg takler rett og slett ikke rot rund meg, må ha det ryddig. Jeg er veldig prikkete på å ha det å ha det ryddig rundt seg. Om jeg er hjemme alene eller med familien, venner osv. jeg må rydde hvis det ikker ryddet fra før. Så når jeg har ryddet før mamma kommer hjem så blir hun såå glad, men selvfølgelig så blir det jo litt rotete etterpå da. Men det skal jo bare mangle.

Jeg har dårlig selvtillit:(

♥ Nesten alle vennene mine kaller me for Sophie, sofus hahah!


♥ Jeg syntes det er dritskummelt å hoppe fr ameter og sånn. Alle vennene mine hopper osv. mens jeg står å ser på at de hopper eller går ut i et annet basseng. HAHA, jeg er veldig pysete å såå dårlig til å svømme.

Jeg gikk på turn med to av søstrene mine da jeg var 8-9 år.hahah, pen!

Jeg tar ting veldig lett til meg. Hvis det kommer noen stygge kommentarer på bloggen eller noen sier ett eller annet så kan jeg fort bli lei meg, vet ikke hvorfor?!

Jeg er veldig usunn! Sier alltid til meg selv at jeg ikke skal spise noe godteri i ukedagene når det er skole, men gjør det uansett. Det er en uvane jeg har.

Syntes at det kan være litt flaut å blogge av og til.

♥ Hater snegler, brekker meg helt til jeg kaster opp bare å prate om det eller se på de. HAHA, jeg har kastet opp av å prate om de før...


Noe dere ikke viste?
Hei! Sorry for lite blogging i det siste, har prøver og fremføringer enda! Hadde spansk prøve på trisdagen og naturfag fremføring i morgen, må priotere skole også. I dag så gikk vi på skøyter i gymmen det var artig å vare sammen med bare klassen, hadde det kjempe gøy! Som dere sikkert vet så har jeg jo kjøpt meg iPhone for en liten stund siden, så mamma hadde jo iPhone 4 før men nåp har hun 5. Men til poenget så fikk jeg de som hun hadde har kjøpt meg noen selv også. Så nå tenkte jeg å vise dere dekselene mine, bildene ble litt dårlige siden at det ble litt mørt i bakgrunnen.


de her liker jeg best og syntes er finest!

Hvilke dekseler har du? Har du/dere mye å gjøre på skolen?

Hei, nå har jeg netttopp kommet hjem fra skolen og hentet lillebroren min i barnehagen. I morgest så lå mamma på sofaen fordi hun hadde kastet opp, det må være noe som går. Håper virkelig ikke at jeg får det, det er det verste jeg vet om! Men jeg hadde vondt i magen sånn kvalm og veldig vodt i hode, så jeg vurderte å dra hjem men gjorde ikke det. Nå hører jeg på musikk, rydder rommet og fikser litt til nyttårsballet som vi skal ha i morgen kveld på skolen, så da håper jeg virkelig ikke at jeg blir syk til i morgen! Men nå må jeg rydde rommet og fiikse litt så snakkes vi KANSKJE i kveld!Hei nå sitter jeg og øver til 3 prøver, er det mulig flink du er Sofie, hahah neida, joda, men på skolen gikk det bra bare det at noen av lærerne ikke kommer til timene! Blir så irritert på de, de sier at vi skal komme til rett tid så gjør de det ikke selv. Vi hadde også gym, endelig godt å få trent igjen, savner det hadde turn også se for meg stå på hode. haha!! Men til saken så kom jeg hjem, spiste lit mat, dusjet gikk turn med hundene, så skulle jeg egentlig sitte barnevakt, men det ble det ikke noe av. Så dro mamma, og 2 av brødrene mine på senteret, så da ble jeg og broren min hjemme alene og lagde oss masse godt mat helt til han dro på trening. Nå sitter jeg her og pugger og pugger blir gal snart av alle prøvene vi skal ha. 

Men i helgen her så skal jeg på sånn konfrimasjons leir sammen med de andre konfrimantene. Blir koselig! Kommer hjem på søndag så da satser vi på mer blogging hvis det ikke blir noe mobilblogging på leiren vi får vel se da! Tusen takk for alle de fine kommentarene og dere som leser bloggen min. Blir veldig glad når jeg ser og leser det. Så må dere ha en fin kveld videre!:)


hahha, gammelt!

Snakkes♥
Hei sorry for den dårlige bloggingen i det siste, skal prøve å skjerpe meg. Men jeg tenkte at dere også burde vite noe det at jeg sitter barnevakt til noen fast på torsdager fra 17.30 til 20.30, så tjener jeg jo også penger på det. Men det gjorde jeg også i dag for det hastet litt for dem, har jobbet masse med en muntlig tentamen som jeg hadde i dag, godt å bli ferdig. 

Men det jeg egentlig skulle si det var at jeg har veldig lyst til å melde meg på MGP jr 2013 nå. Du kan bare være opp til 15 år så i år eller neste år, men det handler jo om at du bør kunne synge også. Jeg synger jo i et kor som heter Melhus Soul Children sammen med mange andre også, det trives jeg godt med. Men det som er litt vanskelig det er jo at du må skrive en sang som har en betydning og en melodi som passer til sangen din. Jeg har også snakket med 3 av de som var med i 2012 nå nettopp, en av de kjenner jeg så det er godt å snakke med noen som har vært med på det før. De sa at når du skal skrive en sang så kan det handle om noe som har skjedd eller noen som skjer rundt deg, noe du tenker på, venner, samfunnet osv. Så blir du jo også godt kjent med de som er med der sammen med deg, du får nye venner og det å få oppleve å synge foran mange mennesker i Oslo Spektrum,m så får du litt bedre selvtillit av det. Jeg kan jo dele med dere hva en sv de skrev til meg på melding. " Det er definitivt verdt det! Det er litt av en opplevelse å være med på det å møte mange nye mennesker og ikke minst å synge i spektrum! :) " Så det er jo verdt det selvfølgelig men jeg tenkte hva dere synes om det. Så er dte jo selvfølgelig gøy å vinne, men det med å synge mange konserter også rund omkring er jo veldig spennende. 

Men nå skal jeg rydde rommet, og kanskje prøve å skrive en sang. Snakkes♥

 
 
Hei, tenkte å blogge siden jeg har tid! Håper dere liker det ?

1. STORE, FINE BILDER

Bilder på en blogg er jo bare et pluss det syntes jeg da, gjerne ha det med i hvert innlegg. Når man laster opp bildene så får man jo velge hvor store du skal laste dem opp i. Jeg bruker å laste de opp i 800px sånn at de blir store, du kan selvfølgelig laste dem opp i fra 600px-800px. Jeg liker ikke mørke, dystre blitsbilder - prøv å skru av blitzen og ta bilder på steder med mye lys og fine bakgrunner. Det er jo også kjedelig å se de samme bildene 100 ganger, noe som dere kanskjer ser på min blogg men det er jo for at jeg ikke har kamera så da blir det heller dårlige bilder fa mobilen, helst ikke det! Så prøv å ikke bruk bildene mange ganger på så kort tid.

2. KVALITET FREMFOR KVANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger hver dag for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen og samle det til 1-3 innlegg. Det er mye bedre enn å blogge hver dag om hva du gjør som om at du har spist middag, og når du skal dusje osv. 

3. ENKELT BLOGGNAVN

Velg ett bloggnavn som er enkelt å huske. Gjør det sånn at du får flere lesere, for hvis leserne dine husker navnet på bloggen din så leser de den kanskje litt oftere. Beautyforeversofietimeoffmybife. nei ingen kommer til å huske det. Så hvis du har ett langt og vanskelig navn så kan det hende at du sliter med å få lesere. Det kan være som sofievårhus for min del! Lett å huske...

4. SKRIV RIKTIG

Husk å skrive riktig det er veldig viktig. Dere kan for eksempel huske stor forbokstav, når det skal være punktum og legg til ett smilefjes i slutten av setningen. Men ikke ha så mange smilfjes og hjerter i hevr setning, det blir litt slitsomt å lese i lengden..

5.  SMIL

Et smil i bildene er noe jeg liker godt, det får meg til å smile litt også. Vet ikke helt hav det er men blir bare i bedre humør av det, men det er jo bare bra er det jo:) Du trenger selvfølgelig ikke å glise på hvert bilde, men bare husk å smile, så kanskje du også får flere lesere av det. Håper på det beste for dere!

6. RYDDIG DESIGN

Det er viktig med et ryddig design siden da er det enklere for leserne dine å finne fram til det de vil lese eller til det de for eksmempel lurer på. Blogger med knasjrosa og grønt design er ikke fint syntes ikke jeg. Du bør ha litt mer ryddigere enn det. Ordne kategorier sånn at de finne fram til det de leter etter, så det irriterer meg noen ganger iblant. Så det jeg syntes er fineste det er at du har noen farger som passer sammen, så kan du ordne og fikse litt på designe ditt.

7. SKRIV NED BLOGGIDEER

Det er viktig, for eksempel skriv på et ark om det du kan blogge om fremover sånn at du har det klart. Det er viktig sånn at du ikke bare sitter der og ikke kommer på en ting du kan skrive om. Jeg håper dere følger det jeg skriver om nå det er bare ett tips til dere sånn at du kan få en bedre blogg. Og at du ikke skriver om dt samme nesten hele tiden, det syntes jeg er slit

 

 

 

 

 
Hei, jeg som trudde at jeg har så god tid nå, men må skynde meg skal på skolen. I går så døde to personer som jeg kjenner så er derfor ikke i så veldig mye blogghumør i dag har ikke noe blogglyst. Så derfor blogger jeg nå. I dag er det iskaldt ute fryser i hjel, som dere så på det forrige innlegget så er det bare å stille spørsmål til meg på det forrige innlegget i det kommentarfeltet. Siden at jeg var veldig lei meg i går så hadde jeg en kjempegod venn som var pålogga på facebook i går. Men til saken så er dte bare 5 dager til juleferie, dere gleder dere sikkert like mye som meg. STAY STRONG folkens! Siden at jeg ikke har noe god til å posere foran kameraet med morgen trynet mitt så legger jeg ut noen bilder som er litt gamle. Et at bildene har jeg tatt fra bloggen til l0ve.

 

hahah.

xD lizzom...
10 TING JEG LIKER:

1. Å sove leeenge!

2. Justin Bieber

3. Være sammen med venner!

4. Elsker mat, hahah vet ikke hvorfor men det er bare så godt.

5. Elsker potetgull, dere aner ikke hvor mye jeg liker det, vet det er usunt men det er godt.

6. Elsker å sitte med pc'en under dyna og se på serier!

7. Liker når det er sommer, vinter også men ikke når det er så kladt ute, uuuh!

8. Liker faktisk når jeg rydder huset, ikke det at jeg elsker å rydde men når det er ryddet og fint rundt meg, det er det sikkert flere som syntes!

9. Sitte å se på Farmen, det er så spennende, så kaller jeg noe som jeg ikke liker stygge ting, sorry men de er stygge mot de jeg heier på, må forandres på vet det!!

10. Elsker å gå i ullsokker på skolen siden det er så kladt på gulvet, de har ovner men de slår de ikke på, sjønner det ikke!!

 

 

10 TING JEG IKKE LIKER:

1. Liker ikke når noen baksnakker meg, å jeg får høre det, sykt irriterende!

2. Liker ikke når noen hater Justin Bieber eller kalle han for stygge ting, de er bare så sjalu å tapere!!

3. Sorry for at jeg sier/nevner dette men det jeg ikke liker det er at når noen raper, sånn seriøst jeg brekker meg kan kaste opp bare hvis det lukter å rapen er stor, ååuuhh!!

4. Når noen synger som ikke kan sangen i det hele tatt!!

5. For eksempel når noen venner nevner at de skal på konserter som jeg ikke skal blir litt sjalu, men det er faktisk litt slemt gjort mot de som ikke skal det å snakke om det hele tiden!

6. Når mamma/pappa eller noen andre lager mat som jeg ikke liker, er faktisk ikke så veldig kresen men når det er som pytt i panne for eksempel!

7. Når noen er frekke og sender stygge blikk til meg, jeg aner ikke hvorfor de gjør det da...

8. Jeg hater tannleger når jeg skal til tannlegen så gruer jeg meg alltid har noe så sinnsyk skrekk, bare når du kommer inn på det rommet!

9. Det samme er når jeg skal til legen hater det jefg synes at de er så skummel, hahah, men bloprøver for meg er ikke noe farlig i det hele tatt, det er rart!!

10. Det jeg ikke liker er når tv'en eller pc'en klikker hele tiden, blir så irritert, så trykker jeg mere da klikker den jo bare mer, hahah!
Hei, sorry for dårlig blogging og oppdatering i det siste, men jeg finner fortsatt ikke kameraet så fort jeg finner det så blir det mer blogging når jeg da får opp motivasjonen! I morgen tidlig kommer Caroline som dere har sett på bloggen før, hun kommer klokka 7, gleder meg til å se henne igjen. Men som dere sikkert vet så er jo jeg konfrimant så da er jeg sånn "soulkonfrimant" som det heter. Det vil si at jeg må synge med et kor som heter Melhus Soul Children så i morgen blir det ikke noe blogging trur jeg ikke, for vi skal ha generalprøve før konserten med koret og på fredag blir det heller ikke noe blogging for da er konserten men jeg skal prøve så godt jeg kan. Men kom til saken, det er at hvis dere vil se noen oppdateringer fra meg noen andre plasser enn bloggen så har jeg jo Facebook, Snapchat, Twitter og Instagram. Men jeg er ikke noe på twitter lenger men hare brukeren, og snapchat sender jeg bare til venner og facebook har jeg ikke noe bloggside som dere kan følge meg og legger ikke til lesere som venner det håper jeg dere skjønner. Men instagram kan dere jo følge meg dere kan jo selvfølgelig sende snapchat til meg men jeg garanterer dere at jeg ikke vil svare tilbake kanskje! :)

Snapchat heter jeg: soofiemlv

Instagram heter jeg: @soofiemlv
Hei, sorry for at jeg ikke har blogget på lenge. Det er sånn at vi har hatt mange prøver i det siste, hadde faktisk en i dag også, så nermer det seg tentamenstid! I dag har vi hatt en kjedelig skoledag, og i morgen så skal vi ha en "prøve" i Mat og Helse, så i kveld skal jeg bake for å øve meg! Mamma snakket jo med læreren min så foreldremøte og jeg har jo verdens snilleste lærer  hun sa jo at jeg hadde bra kontakt med lærene mine, haha det er jo lov til å smiske litt! Men dere sjønner at jeg bruker jo å låne mamma og stefaren min sitt speilreflektskamera når jeg tar bilder, men jeg har ikke en anelse hvor de haer lagt det så det er jo derfor bloggingen også ikke har godt så bra. Det er desverre ikke noe sånn at jeg kan filme med men siden jeg skal konfrimere meg snart så blir det jo et kamera håper jeg! Jeg håper dere kan kommentere i kommentarfeltet etterpå på forslag til hva jeg kan blogge om, jeg kan ikke love at det blir blogging hver dag, men kanskje når det passer meg!! Slenger bare med et gammelt bilde.


 

Har dere hatt en fin dag?
Hei, jeg vet at jeg har lurt på dette spørsmålet mange ganger jeg lurer også på det nå. Det hele er jo at hva vil dee mere lesere at jeg skal blogge om for dere som leser bloggen min er jo de som bestemmer. Jeg kan desverre ikke ha videoblogg eller noe med video å gjøre jeg har egentlig ikke noe å filme med eller kan låne, men jeg skal skjekke opp i den saken med video. Eller jeg ha jo camera på den stasjonere pcen min men den coomer hele tiden, jeg vet ikke helt hvordan det skrives. Men i det forrige innlegget mitt gidde jeg dere tips om hva jeg kan blogge om men husk ikke noe med video det kan det hende at det blir som en overaskelse! I dag har en venn av meg bursdag, dere har sikkert sett hun på bloggen min før det er Kamilla som har bursdag gratulerer til hun! Dere kan eksempler til bloggingen i dette innlegget eller kan dere skrive det på hvilket som helst innlegg som sagt dere bestemmer! Jeg vet også at jeg har sagt dette mange ganger før men skal seriøst bytte design så fort jeg får det til er faktisk sykt lei av dette designet ikke at det er stygt men man går som oftest lei av design man har hatt på bloggen lenge. Sorry for at det blir lite bilder skal skjerpe meg, jeg har foresten vært til pappa i høstferien som sikkert noen av dere har fått med seg det var koselig å se dem igjen koste meg masse, jeg kjøpte ikke noe mye i det hele tatt tenkte å vise det på bilder det syntes jeg er mye bedre!


hahha lenge til snø vet det!

 

- Hva vil du jeg skal blogge om?

Hvor har du vært i høstferien?
Hei, hva skal man finne på på en torsdag?! I går og i dag har jeg prøvd å få tak i Justin Bieber billetter men jeg vet ikke hvilken voksen som jeg kan bli med får ikke dra alene så jeg får se. Gjerne se ifra hvis du har en billett som jeg kan kjøpe av deg!! I dag vet jeg ikke hva jeg skal finne på har egentlig ikke noen planer, er det enoen her som ser på Farmen jeg syntes at det er så gøy å se på drama, krangling og alt mulig egentlig. Nå sitter jeg ned i stua sammen med broren min, venter på at folk i huset skal kom hjem fra skole og jobb. Jeg syntes egentlig at det er litt kjedelig når det er nesten ingen som er hjemme. Mobilen min er tom for batteri og det er iPoden min også, jeg gidder ikke å gå å hente laderne og lade dem, er så lat for tiden det må jeg gjøre noe med når jeg kommer hjem, haha!:) lite bilde men, men

Er det noen som kan selge meg billetter?

Hva skal dere gjøre i dag?
Hei, akkurat nå så gjør jeg ingenting så tenkte jeg å lage sånn at nå kan du bli den som kommenterer best, du må ha en blogg for å bli det. Når du kommenterer sånn hvert innlegg jeg skriver så må du skrive navnet ditt, bloggen din, det er egentlig det du trenger å gjøre. Husk det eller så er det ikke sikkert at det blir deg! Jeg tenkte å ha dette litt ofte kanskje 1 gang i uken eller noe. 


haha, gammelt bilde!

 

Hva syntes du burde jeg ha dette ofte?

Hva har du gjort i dag?
Hei, i dag har jeg vært på city syd sammen med mamma og lillebroren min, jeg så Markus og Martinius der så da tok jeg bilde sammen med de, de er så sykt søte! Men tidligere så leverte vi Caroline på togstasjonen vi måtte løpe for å rekke toget hun skulle på trist var det å si hade men vi møtes snart igjen. Så når vi dro fra city syd kjørte mamma meg til Christina for jeg skal liggeover til hun. Der var Natalie og Kamilla også. Vi var ute og lekte litt hahah. Så gikk vi til Kamilla å så film koselig. Akkurat nå sitter jeg og Christina i sengen jeg sitter og skriver mens hun sitter med mobilen sin. Jeg trur ikke at det kommer til å bli så mye blogging helt til neste uke i madagen som kommer men mandagen etter der, jeg vet det er lenge til men jeg skal jo til pappa i høstferien så jeg vil kose meg der i 6 dager.


Her er bildet vi tok, nå ser dere outiften min også gidder ikke å snakke om den så...
Hei, jeg ville bare informere dere litt om at jeg er til pappa, og blogger ikke imens jeg er her. Han bor foresten i Kristiansand med resten av søskene mine og stemor med mange hunder. Jeg oser meg masse foresten det kan bli bare noen bilder når jeg kommer hjem Jeg og stesøsteren min Mathilde holder på og lage dipdye shorts, hun er lie gammel som meg. Men det var det jeg egentlig skulle si, vi får se på om det blir noen innlegg senere i ferien. 
Hei! I går kveld kom Kristiane til meg gledet meg sånn for da fikk jeg gave av henne for hun har vært i syden eller noe sånt tror jeg. Så fikk hun gaven fra meg da håper hun likte den. Men senere på kvelden dro vi hjem til henne der spiste vi godteri tullet og vi hadde jo så mye å fortelle til hverandre, jeg tror ikke jeg har ledd så mye på lenge. Men hvis jeg får lov av hee så skal jeg kansje legge ut en video den varer ikke lenge i det hele tatt. Men å må jeg gå og ordne med og spise frokost så drar jeg på hytta til Christina, tror ikke det blir noe oppdatering derfra, kanskje, dere får se og vente da. Her kommer 2 bilder av meg og Christina fra en liten photoshot vi hadde!

 


Christina<3

 


hahah, meg!

 

 
Hei jeg vet at jeg har sakt at det er veldig lite blogging, å det er det. Men dere skjønner at det er veldig kjedelig å blogge fra iPoden, det er liksom ikke så arti å ta bilder med den heller, for det er så dårlig kvalitet på kameraet på den. Men jeg må spørre broren min litt oftere om jeg kan få låne hannes pc når jeg skal blogge, å det er den jeg blogger på akkurat no. Men jeg har sakt tidligere til dere at dere må si ifra til meg om hva jeg skall blogge mer om, å det dere har lyst til å blogge om. Men vi har med oss nett på ferien så dte blir jo litt blogging. Men hvis det skal bli mer blogging så må dere komme med forslag til hva jeg kan blogge om. Jeg trur ikke at broren min har sånn blideting på denne pc, sånn at dere får se bilder, men han har jo camera på den. Men nå må jeg gå snakkes senere.

 

Hva vil dere at jeg skal blogge mer om?

 
Hei som dere ser så kjeder jeg meg veldig, jeg har sånn serriøst ingenting å finne på! Nå så sitter jeg å er piss fordi jeg ikke kan være med på den andre Justin Bieber konserten som han skal ha i Oslo!!! Eller jeg får kanskje lov av mamma å være med, men det var sånn at jeg ikke kunne være med venninna mi ( Kamilla ) . Så jeg får vell ringe noen andre venner som skal dit, å får håpe på å bli med noen andre. Men jeg må jo skynde meg for jeg må jo bestille billetter den 12. Juli og det er jo sikkert mange andre jenter som skal på konserten også. Så jeg får ringe litt frem og tilbake i morgen.
Hei nå sitter jeg på pcen til tanta og onkelen min! Det kommer til å bli noen svenke bokstaver her og i löpet frem til tirsdag, for da drar jeg videre! Men jeg koser meg veldig mye da, tante kom med noen klör fra Ida (söskenbarnet mitt) hun er sykt pen og alt mulig! Hun har jo kjempefine klær, men det som er dumt er at hun er i syden akkurat no! Men men, håper hun koser seg masse!! :-) Men det kommer et innlegg om hvor mye sjokolade vi fikk fra de!!! OMG er det mulig?! Men ja jeg skulle si at dere få se innkjøpene mine fra ferien, når jeg kommer hjem. Det er ikke sikkert at det blir noen blogging i det hele tatt i ferien men da kommer det kansje ikke noen bilder, men det blir masse av det når jeg kommer hjem.

 

følg meg på instagram:

@soofiemlv
Akkurat når jeg sto opp i dag så gikk jeg inn på pcen, så virket ikke internettet. Da var jeg sur hahah mamma så ikke noen smil i meg akkuat da! Jeg et det er veldig dumt av meg å være sur på grunn av det, men men, sånn er det med meg. hahah Neida tulla bare. Å idag så har jeg hatt sånn skikkelig dårlig stemning med meg selv, for siden Justin Bieber var i Oslo og hadde GRATISKONSERT! så er jeg sur. For jeg elsker den gutten så utrolig mye, og når jeg ser på ett klipp fra youtube og at Justin overasker fans så tenker jeg bare: urettferdig hvorfor ikke meg jeg er også en av Justin*s største FAN!  Så i dag så jeg meg selv i speilet og grein!!! hahah meg i ett nøtteskall. Men dere aner ikke hvor mye jeg elsker den gutten. 

 


Elsker gutten min<3


Se på det SMILET ingen har finere smil enn han, det der smilet her helt spesielt for meg<3


Konnserten fra Oslo<3<3 My love!


Never Say Never! <3


Elsker denne setningen!
Hei akkurat np sitter jeg foran pcen, for jer ikke trøtt, vet det er seint men jeg gidder ikke å gå å legge meg i senga hahah (LAT). Men nå sitter jeg å hører på mussik på www.youtube.com. Jeg sitter å hører på en jente som er bare 11 år gammel, dere vet sikkert hvem det er eller dere har sikkert hørt henne synge. Hun heter for Maddi Jane, hun er helt FANTASTISK FLINK til å synge! Dere må bare høre at hun synger. Men det er noen som har spurt pm jeg kan lage en roomtour?! Jeg skal tenke på det. Så dere får vite svarene senere.

Her kommer noen bilder av Maddi Jane:

 


Utrolig Nydelig!

<3 

blogges!
Hei jeg har tenkt veldig på om jeg skal ha dipdye eller ikke. Jeg et ikke hvilken frge jeg skal ha heller. Jeg skal kansje ta det i uka her eller i ferien, eller etter sommerferien. Jeg veldig lyst på lilla eller rosa farge. Men jeg et ikke om det passer til brunt hår.

 

Skal jeg ta dipdye eller ikke? Å hvilken farge rosa eller lilla.

PS: Husk at jeg har brunt hår! 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits