♥ Jeg skal bli flinkere til å trene, jeg har sagt til meg selv hele tiden at jeg skal trene minst 4 dager i uka, men neida Sofie det gjør jeg jo ikke. Jeg burde egentlig ikke fortelle dette men er helt ærlig forferdelig til å trene, så etter nyttår så skal jeg trene! Kondisen min er heller ikke noe å skryte av, jeg er ikke den bakerste i gymmen som springer, men kanskje den som springer med de andre i midten! Men styrken, og alt det der må jeg bli mye bedre på. Så etter året 2012 nå så skal jeg kjøpemeg treningstaihts for gaverkort som jeg har fått på XXL, men nok om det skal begynne å trene snart!!

♥ Jeg skal bli flinkere til å spise sunt, jeg har gått å spist masse usunt som godteri osv. Det må bort så fort som mulig, då får jo energi av det men ikke sånn som du trenger. Jeg blir slapp av det, men det er det jeg spiser masse av i jula fordi det bare er jul en gang i året. Men jeg må innrømme at jeg også har spist litt fastfood i det siste så det er ikke bra. Du blir mye tykkere og dårligere form av det! Jeg liker jo pommes frites osv, men det er ikke noe jeg kan eller spiser hver dag og så ofte.

♥ Jeg må bli flinkere til å blogge, det gjelder også at jeg må gjøre det når jeg lover dere det. Jeg har ikke et kamera som jeg kan filme med, men siden jeg har konfrimasjon snart så blir det masse, masse bilder håper jeg. Jeg syntes jo selv at det er mye bedre når det ikke er mobilblogging men store, fine og perfekte bilder som jeg kan dele med dere. Bloggingen går ikke så bra som dere sikkert vet, emn jeg vil at dere SKAL kommentere til meg og si hva jeg kan blogge om så blir det mye mer blogging selv om jeg ikke har kamera, men kan legge til noen gamle bilder elns. Så når jeg får et kamera så må jeg ta det med meg rubd omkring så ofte som jeg kan. Hva syntes dere om det?

♥ Jeg må bli filnkere til å ikke tenke så negativt om meg selv, siden det ødelegger så masse for meg. Det ødelegger bare av å ha en slik tankegang. Så må jeg ikke bry meg om hva andre tenker om meg, de er ikke noe bedre enn meg hvis de gjør det!

♥ Så er det jo når det gjelder om konserter og at jeg faktisk ikke skal på Justin Bieber konsert, så er det mange venner som jeg har som frister meg med det. Det går ikke jeg har jo selv sagt at de skal slutte med det, men det gjør de jo ikke. Jeg er jo en stor belieber av Justin jeg elsker han masse så er dte så dumt at jeg ikke skal på konserten til han. Så når de jentene i klassen min skal det så er jeg på skolen, så skal jeg ikke bry meg om hva de sier. Jeg skal bare tenke på det at jeg håper på at han kommer til Norge en annen gang og skal ha konsert, hvis jeg ikke kan dra på konsert til han en annen plass da! <3

Hva er dine nyttårsløfter?
  

 

 

 


Er det noe du/dere ønsker deg?
Hei, jeg tenkte å anbefale 3 blogger til dere, dere har sikkert lest disse bloggene før for de er på topplisten over Norge. De her personene som har disse bloggene de har kommet så lang at de ligger jo på forskjellige plasser på topplisten 1, 6 og 9. Det er jo kjempebra jeg har møtt en av de personene dere har sikkert sett bildet av hun før! Men alle bloggere kan oppnå heøt til tops på listen men blogge om noe dine lesere vil så kan det hende at du får flere lesere til slutt!


 

Denne bloggen tilhører Betina, hun er født i 1999. Hun har en helt sinnsykt fin stil elsker hun bare. Betina blogger veldig ofte, hun har også mange bilder som er store tydelige og fine! Hun kommer fra Oslo så det er ikke sikkert jeg får møte hun, håper jo det. Hun er jo ett år mindre enn meg men det sykt hvor voksen hun er for alderen sin. Betina ligger på 9, plass på topplisten over Norge, bloggern hennes er verd å lese det er sikkert mange av dere som leser den fra før av! Dere finner bloggen når dere søker på: betinabf.blogg.no

Erica er en helt fantastisk blogger har leste bloggen til hun LENGE! Hun ligger på 1. plass på topplisten over Norge, det er kjempebra! Erica er født i 1996, hun er fra Trondheim. Jeg har også  møtt hun kjempekoselig jeg, det er bilde av meg og hun på bloggen lengre ned. Men Erica har mange fine, store og tydelige bilder i hver innlegg det får at jeg har lyst til å lese bloggen til hun. Erica er mitt forbilde hun har kjempefine klær som jeg har kjøpt av det samme. Håret til Erica er bare rett og slett helt NYDELIG! Denne bloggen er verd å lese!! Dere finner bloggen når dere søker på: www.l0ve.blogg.no 

 


 Aurora er født i 1997, hun kommer også fra Trondheim. For de som ikke viste det så, er Aurora og Erica søskenbarn. På bloggen til hun har hun store, tydelige og kjempefine blider som jeg også får lyst til å lese bloggen mer og mer. Jeg misunner Aurora for håret hun har, trenger ikke å rette det så har hun aldri stripet det eller farget det. Men uansett så har hun også en superfin klesstil. Bloggen til Aurora er verd å lese absolutt. Dere finner bloggen når dere søker på: www.auroramohn.blogg.no Hei, dette her er noe som jeg har veldig ofte syntes jeg! Men siden at jeg skifter på hvilke blogger jeg leser, det er noen jeg har sluttet å leser så før leste jeg veldig få blogger mennå leser jeg veldig mange blogger. Jeg skulle egentlig legge ut en sykt bra video fra youtube i dag, men det var noe som ikke virket. I morgen skal vi på bowling hele familien så drar jeg hjemme i fra klokken ni for flyet går kvart over ti tror jeg så må vi jo skjekk inn med bagasjene og sånt så jeg trur ikke det blir noe blogging i morgen kanskje en mobilopplasting til dere. Jeg gleder meg veldig masse til jeg kommer hjem til mamma og resten av familien, men samtidig har det vært veldig koseling her også. I dag så har jeg og de to andre søstrene mine Mathilde og Thea vært på shopping på Sørlansdsenteret jeg shoppet så veldig mye det var bare tre ting jeg handlet. Jeg vet ikke om det kommer til å bli video det trur jeg ikke men siden jeg kommer så sent hjem i morgen rundt 12 tiden på kveldet så blir det ikke så mye bloggin før mandagen eller tirsdagen men det blir jo en liten oppdatering på flyplassen i morgen kanskje!! Det er mange som sier at jeg hermer etter andre bloggere med bilder men det gjør jeg faktisk ikke det blir jeg litt lei meg og sur over for det er det mange som kommenterer veldig ofte til meg, jeg spør faktisk de bloggerne om jeg kan legge ut det bilde som de har lagd jeg gjør det hvis jeg får lov, men jeg gjør det ikke hvis jeg ikke får lov, så plis slutt med det!!
 

Justin Biber er min inspirasjon også! <3


 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits