Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra det nye kjøpesenteret Sirkus Shopping, det var ikke så mye folk der som det var på selve åpningen så nå fikk jeg se hele k´senteret stort sett. Det kommer snart en innkjøpsvideo snart får jeg håpe jeg skal bare få Caroline til å redigere den når hun sitter på toget hjem, kommer til å savne henne masse:( <3 Nå så kjeder jeg meg har ingenting å finne på så jeg holder på å få people til å logge på skype! Så snakkes vi senere!

Hva har dere gjort i dag?hei<3<3 Jeg tenkte å snakke litt om å ha langt hår. Det å ha langt hår er at det kan være både positivt og negtivt. Det som er positivt med det er at det er sykt fint, man kan gjøre veldig mye forskjelleig med håret. Det kan man jo selvfølgelig gjøre når man har litt kort hår også. Det er sikkert ikke så mange av dere lesere som trur på dette her, men jeg har faktisk hatt langt hår jeg også, jeg savner den tiden, aakkurat da elsket jeg håret mitt. Men når man har langt hår må man stelle godt på håret sitt, f.eks: skure inn med shampoo og balsam. Ikke rette det for mye for da kan det bli slitt, å da må du begynne og stusse det oftere. Men det som er da negativt er at du kan bli for irritert på håret ditt for hvis det er flokete så er det ikke alltid like gøy å børste det. Og negativt kan også være at ja håret ditt blir slitt. osv. Men jeg er en person som kan bli litt lett sjalu på andre, f.eks veninder. Når noen av ennindene mine har langt hår blir jeg litt sur og tenker sånn hår har jeg også hatt. Men jeg har jo ikke noe særlig lagt hår no, og jeg vil at det skal vokse ut så fortest som mulig, jeg vil heller ikke at håret mitt skal helt ned til rompa men litt kortere enn det. Jeg håper jo på at håret mitt vokser seg ut til konfrimasjone min. Her har jeg ett bilde v meg og Hannah. hahah bilde er gammelt så ikke misforstå. 

 


Jeg med langt hår, og Hannah! <3

 


jeg med kort hår, sånn ser håret mitt ut nå!

 

Hår du langt hår/eller hatt?

Har du kort hår?
Hei nå er jeg tilbake for godt, hahah nei da men jeg er i allefall tilbake. Jeg skulle egentlig få Justin BIeber cd'en av verdens beste Mormor i dag<3 Men jeg kjøpte den i går da mamma var med meg. Jeg elsker den allerede. I dag var mormor med meg til legen, så dro vi på Tiller Torget og etter det kjørte mormor meg hjem. Jeg  har tatt blodprøve i dag auu, hahah neida det var ikke vondt men ikke så spennende heller. 

 


Der er gutten min<3 " Justin Bieber " <3<3

 

men dt ble veldig dårlige og utyldeige bilder, for jeg fant ikke kameraet mitt?! :(
Hei at jeg skal ha en bloggpause en dag frem til i morge for da kommer det kansje et lite innkjøps innlegg. 

Snakkes :-)


<3

t - shorte og bukse fra BIKBOK // sko fra converse // jakke fra H%M // BH fra H%M

Hva synes dere?

<3 Beste gutten på jord!
Hei jeg har tenkt å vise dere noen bilder jeg ikke tok for så lenge siden. Det kan hende at det kommer flere bilder i løpet av uken, for jeg skal kansje liggeover til Kamilla neste uke, eller så skal hun kansje liggeover til meg. Men ikke i neste uke men uken etter der skal jeg reise bort men det kommer sikkert til å bli noen bilder fra iPhoden min.


hahah, søt ikke sant :-)
Hei som overskrift har jeg jo skrevet " ny shorts ", men den er ikke ny for til vanlig kjøper jeg jo meg shortser på butikkene som alle andre mennersker gjør. Men i dag ville jeg prøe noe nytt for i en av kommodene mine har jeg mange bukser som jeg ikke bruker i det hele tatt. Så jeg gikk ned for å hente en sånn saks og en stor linjal så jeg klippet buksa så brettet jeg den opp, så ble den ferig er veldig fornøyd. " En hjemmelaget shorts " hahah:)


litt utydelig!<3
Hei det ene innlegget mitt som jeg hadde legget ut ble det et spørmål om hvilken karakter jeg fikk, det vil jeg ikke si ikke fordi at den karakteren er bra eller dårlig, med det kan oppfattes dårlig også. Så jeg sier bare ifra at det er ikke alt jeg vil fortelle til bloggen min, for dere lesere er jo ikke mine venner noen a dere kansje men ikke alle. Og dere andre som ikke er vennene min eller forsåvidt vennene mine forteller jeg jo ikke alt til for det er jo en blogg om meg, ja selvfølgelig det er det jo men jeg har noe jeg vil holde hemmelig for meg selv også. Åa men foresten på skolen i dag avsluttningen vår i 8. Trinn var bra, vi fikk kake, is, pøse med brød, + at vi hadde med oss godis og en brur jeg trudde jeg skulle spy imens jeg gikk hjem, jeg var så kvalm og hadde vondt i hodet å alt. Men jeg er jo sånn at jeg bruker å ha med meg hodepinestabletter men det glemte jeg jo selvfølgelig. Men nok om skolen nå skal jeg ta meg med på å rydde rommet mitt jeg hater å rydde så etter at jeg har ryddet så skal jeg ta en liten powernap" hvis jeg ikke sovner helt da. Vi blogges nok i morgen orker ikke mer i kveld!
Hei i dag var den siste dagen i åttende! Det blir sykt godt med sommerferie no, endelig en sommerferie har jeg ventet på kjempelenge. Før vi gikk hjem i dag på skolen så fikk vi tilbake karakterkortet vårres, jeg har kommet opp en karakter i noen fag og noen ikke. Men jeg er fornøyd i 9. Trinn skal jeg skjerpe meg masse. Det kommmer kansje en outfit i dag, jeg et ikke om jeg rekker å blogge noe mye i sommer jeg skal blogge så mye jeg kan og får til.

Her kommer noen bilder som jeg skal prøve å gjøre i sommer!kansje hahah:-)

 


Blogges senere idag kansje!
Hei jeg og Kamilla har egentlig tenkt oss ut men selvfølgelig så bli det jo regnvær liksom når vi skal ut så regner det å da må vi ut så når vi går på reommet igjen så blir det sol. Trondhiem ass.


Hei endelig har jeg fått et nytt design! Det var Kamilla som hjelpet meg mjed det, men det er en blogger som lager designene å det kan jeg skrive et eget innlegg om. Men Kamilla hjelpet meg bare ved å sette designet inne på bloggen min. Jeg er veldig heldig som har Kamilla! hahah elsker den jenta <3

blogges senere søtinger! <3

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012


K a t e g o r i e r


Blogg
x bilder
x diverse
x hår/sminke
x innkjøp
x inspirasjon
x interiør
x klær
x linker
x outfits
x ukens spørsmål
x videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits